MENU

Bliv erhvervskunde Kontakt Om os Kataloger Persondatapolitik Handelsbetingelser Tryksager Support

Vi kan mere end du tror

RULLEBORD M/STYR & 2 HYLDER
Moms på priser

Rulleborde

Søg

Prisleje

Prisleje
RULLEBORD M/STYR & 2 HYLDER

Vi sidder klar til at hjælpe

Prisleje

Prisleje
Sortering

Fleksible og alsidige rulleborde

Det er vigtigt og praktisk at have de rette hjælpemidler på mange lager- og produktionsfaciliteter. Rulleborde består typisk af en række ruller eller kugler, der giver en glat overflade, som letter transporten af tunge eller store genstande på tværs af arbejdsområder.

En af de vigtigste funktioner af rulleborde er deres evne til at forbedre arbejdsgangene på et lager eller produktionsanlæg. Ved at bruge rulleborde kan virksomheder øge effektiviteten i deres arbejdsprocesser ved at reducere den tid og indsats, det tager at flytte varer fra ét sted til et andet. Rulleborde er ofte anvendt i pakning og forsendelse, hvor tunge og voluminøse varer skal flyttes fra en pakkestation til en transportvogn eller andet køretøj.

Rulleborde kommer i en række forskellige størrelser og former, hvilket giver mulighed for at opfylde forskellige behov og anvendelsesområder i virksomheder. Mindre rulleborde kan for eksempel anvendes på pakkestationer til at transportere små eller lette varer, mens større rulleborde kan bruges til at flytte tungere genstande eller større mængder af varer.

En anden fordel er deres alsidighed. Rulleborde kan bruges på tværs af mange forskellige brancher og industrier, fra produktion til detailhandel. De kan også anvendes til mange forskellige materialer, herunder papkasser, paller, paprør og andre lagervarer.

Skab bedre rammer for virksomhed

En tredje funktion af rulleborde er, at de kan forbedre arbejdsmiljøet på en virksomhed. Ved at reducere mængden af manuel håndtering af tunge eller store genstande, kan rulleborde hjælpe med at forhindre arbejdsrelaterede skader såsom belastningsskader og rygproblemer. Dette kan føre til en mere produktiv arbejdsstyrke og mindske risikoen for medarbejderrelaterede arbejdsskader, hvilket kan have en positiv indvirkning på virksomhedens bundlinje.

Endelig kan rulleborde også bidrage til at forbedre kvaliteten af varerne, der behandles på en virksomhed. Ved at reducere mængden af håndtering og risikoen for skader på materialer under transport, kan rulleborde hjælpe med at reducere beskadigede varer og genstande. Dette kan føre til en højere kundetilfredshed og færre reklamationer, som igen kan have en positiv indvirkning på virksomhedens omdømme og bundlinje.

Få det hele hos HJ Kontorcenter A/S

Hos HJ Kontorcenter A/S kan du få alt indenfor kontorartikler, kopi, kontormøbler, emballage, elektronik og meget mere. Vi kan med andre ord være din foretrukne totalleverandør på alt det virksomheden eller institutionen skal bruge til kontoret. Har du spørgsmål kan du rette henvendelse via telefon på 98 42 38 00 eller via mail på hjkontor@hjkontorcenter.dk.

Produktkategorier

RULLEBORD M/STYR & 2 HYLDER

Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til tobiash@hjkontorcenter.dk

RULLEBORD M/STYR & 2 HYLDER

Velkommen, hvad handler du som?