PLOTTERPAPIR 610MM X 50M 80GR. BRIGHT WHITE
Moms på priser

Plotterpapir

Prisleje

Prisleje
PLOTTERPAPIR 610MM X 50M 80GR. BRIGHT WHITE

Vi sidder klar til at hjælpe

Vis filtre

Prisleje

Prisleje
25 Produkter

Sortering

Sortering

Plotterpapir i ruller

Storformatsprintere er et område hvor vi i HJ Kontorcenter A/S føler os hjemme. Vores konsulenter og teknikere hjælper ofte vores kunder og samarbejdspartnere med at finde frem til den rigtige løsning. Og løsninger er der mange af, når vi snakker plotterpapir, for her kan man gå mange forskellige veje alt efter hvilket resultat man ønsker og hvor stor detaljegraden skal være.  Her det vigtigt for os at vide, hvilket resultat du ønsker og hvad formålet er. Ud fra det kan vi rådgive om hvilken løsningen der passer bedst til jeres behov.

Print plantegninger, plakater og meget mere

Og hvorfor så vælge en storformatsprinter eller en plotter som det også hedder. En plotter er en god løsning, hvis man i arbejdsøjemed skal fremvise tegningen eller plantegninger over bygninger, maskiner eller andre konstruktioner. Det er en god måde at visualisere på fremfor at det hele digitaliseret. Her kræver det kun klassisk eller almindeligt plotterpapir, hvorimod hvis man ønsker at printe plakater eller andet mere kreativt eller kunstnerisk, så er der en væld af andre muligheder at printe på som vandfastpapir eller måske et helt andet materiale end papir. Kontakt os for at høre mere om de muligheder der findes inden for storformatsprint.

Kopi og print løsninger til et hvert behov 

Siden 1983 har vi hos HJ Kontorcenter A/S arbejdet med kopi og print til vidt forskellige behov blandt vores efterhånden mange kunder og samarbejdspartnere. Vi har en hel afdeling med dedikerede eksperter og teknikere der gør at vi kan yde og formidle en unik service og viden videre. Derfor har vi også et bredt sortiment af løsninger indenfor printere, plottere og Ricoh printere. Du kan ligeledes finde et stort udvalg af kontorartikler, kontormøbler, emballage, lager, elektronik og meget mere her hos HJ Kontorcenter A/S.

Support

Gør brug af vores service og support, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler om vores produkter eller services. Kontakt os på 98 42 38 00 eller [email protected]. Du kan også besøge os på Virksomhedsvej 2 i Frederikshavn mandag til torsdag kl. 08:00 – 16:00 eller fredag kl. 08:00 – 15:30.

MENU

PLOTTERPAPIR 610MM X 50M 80GR. BRIGHT WHITE

Vi kan mere end du tror

Produktkategorier

PLOTTERPAPIR 610MM X 50M 80GR. BRIGHT WHITE

Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til [email protected]

PLOTTERPAPIR 610MM X 50M 80GR. BRIGHT WHITE

Velkommen, hvad handler du som?