MENU

Bliv erhvervskunde Kontakt Om os Kataloger Persondatapolitik Handelsbetingelser Tryksager Support

Vi kan mere end du tror

NRG TONER BLACK MPC2800/ MPC3300E  842043 MPC3300
Moms på priser

Ricoh Printere

NRG TONER BLACK MPC2800/ MPC3300E  842043 MPC3300

Vi sidder klar til at hjælpe

Tid til en ny kopi- og printløsning?

Kan jeres nuværende kopi- og printløsning ikke længere følge med jeres behov?

Printere og kopimaskiner kan være store udgifter på budgettet, så det kan være en god idé at sikre, at man har en maskine der fungerer optimalt, kan følge med det behov der måtte være og er omkostningseffektiv.

Har virksomheden ikke det, så er det måske på tide at overveje at skifte til en af Ricohs multifunktionsmaskiner.  HJ Kontorcenter A/S er autoriseret forhandler af alle Ricohs produkter, og er af to omgange blevet kåret til årets Ricoh forhandler i Danmark. 

En aftale der giver ro i maven

Hos HJ Kontorcenter A/S dyrker vi dialogen og relationen til vores kunder. Derfor følger vi altid en fast samarbejdsmodel, når du handler hos os: 

 1. Vi afdækker dine behov og ønsker
  I samarbejde fastlægger vi dine behov, hvad angår maskiner, netværk, forbrugsstoffer og service.
 2. Præsentation, tilbud og tilpasning
  Du får altid præsenteret vores forslag som et specificeret tilbud, der dækker alle faktorer lige fra valg af udstyr til optimal finansieringsløsning. Vi tager os altid god tid til at snakke løsningen igennem, så den bliver tilpasset dine behov
 3. Optimal opstilling og tilslutning
  Vores dygtige teknikere opstiller og tilslutter alt, og de går ikke, før det fungerer optimalt.
 4. Vejledning og gennemgang
  Vi sikrer altid, at du er tilfreds med løsningen, og er fuldt informeret om funktioner og muligheder. 

Support og service

Hvis uheldet er ude, yder vi naturligvis fuld support og service på vores produkter. Hos HJ Kontorcenter A/S har vi teknikere ansat, som er professionelt udannede og autoriserede i reparationer af vores produkter.

Det er med til at give en ro i maven hos vores kunder, at vi hurtigt og effektivt kan løse problemet, når en maskine ikke fungerer. 

Kontakt os og få en uforpligtende snak med vores kopi/print konsulenter om jeres setup.

Ricoh printer og kopimaskiner til alle typer virksomheder

Er du på jagt efter en Ricoh printer? Det forstår vi godt. Hos HJ Kontorcenter A/S er vi autoriseret forhandler af alle Ricoh printere og kontormaskiner, og det har vi efterhånden været i et par årtier. Vores store udbud af Ricoh multifunktionsprintere gør at vi med garanti kan sikre dig en kontormaskine der både er effektiv og økonomisk bæredygtig til dit behov.

Med en Ricoh printer får du en multifunktionsprinter med en lang række funktioner, der gør dit arbejde nemmere. Sortimentet indeholder både trådløse, netværksopkoblede og enkeltstående løsninger. En Ricoh printer kendetegnes ved at være i en høj kvalitet, hurtig og brugervenlig.

Ricoh printere og kopimaskiner kan være store poster på din virksomheds budget. Derfor er det vigtigt, at kontormaskinerne fungerer optimalt og omkostningseffektivt. HJ Kontorcenter A/S har ekspertisen til at hjælpe dig, uanset om det er leasing eller køb. Du får altid en saglig vurdering af dine behov indenfor kopi, print, IT, hosting og konkrete anbefalinger til, hvordan du får den bedste løsning og hvordan du kan formindske dine udgifter.

Årets Ricoh Partner

Hos HJ Kontorcenter A/S bryster vi os ikke kun af at være forhandlere af Ricohs kontormaskiner. Vi er nemlig også blevet kåret som årets Ricoh Partner af hele to omgange. Det er vi fordi vi kærer om at lære og forstå nogle af de bedste kontormaskiner på markedet, så vi kan videregive den forståelse til vores kunder og samarbejdspartnere. Netop derfor har vi også en hel afdeling med konsulenter ansat, som er eksperter i Ricoh printere, og som kan hjælpe dig med at få den helt rigtige løsning til jeres behov som arbejdsplads.

24-timers support aftale på Ricoh produkter

Hvis uheldet er ude, yder vi naturligvis fuld support og service på vores produkter. Teknikerne hos HJ Kontorcenter A/S er specialuddannede og autoriserede i reparation af vores produkter. Vi ved, at det er essentielt for dig, at vi hurtigt og effektivt kan løse problemet, når en maskine ikke
fungerer. Tøv derfor ikke med at kontakte os. VI sikrer at du får den bedste behandling og løsning.

Kontakt HJ Kontorcenter A/S i dag

Går du med overvejelser om at få revideret jeres forbrug kopi og print eller overvejer i en Ricoh printer, så tag kontakt til os, så vores konsulenter kan hjælpe jer bedst muligt. Vi har også et bredt udvalg af alt indenfor kontorartikler, kontormøbler, emballage og lager, rengøring, elektronik og meget andet.

Kontakt os på 98 42 38 00 eller hjkontor@hjkontorcenter.dk. Du kan fange os mandag til torsdag kl. 08:00 – 16:00 eller fredag kl. 08:00 – 15:30. Du kan også besøge os på Virksomhedsvej 2 i Frederikshavn.

Produktkategorier

NRG TONER BLACK MPC2800/ MPC3300E  842043 MPC3300

Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til tobiash@hjkontorcenter.dk

NRG TONER BLACK MPC2800/ MPC3300E  842043 MPC3300

Velkommen, hvad handler du som?