MENU

Bliv erhvervskunde Kontakt Om os Kataloger Persondatapolitik Handelsbetingelser Tryksager Support

Vi kan mere end du tror

KONCEPTPAPIR GUL A4 ULIN 80GR. 250 STK. PR ÆSKE
Moms på priser

Skriveblokke

Søg

Prisleje

Prisleje
KONCEPTPAPIR GUL A4 ULIN 80GR. 250 STK. PR ÆSKE

Vi sidder klar til at hjælpe

Prisleje

Prisleje
Sortering

Notesblokke til kontoret 

En skriveblok er altid rar at have på sin kontorplads, og det har langt de fleste også i dag. Selvom digitalisering bliver en større og større del af vores arbejdsliv, så foretrækker mange stadig at have en slags skriveblok liggende ved hånden på sin kontorplads eller når man sidder til møder. Derfor har vi også et passende udvalg af forskellige skriveblokke her hos HJ Kontorcenter A/S. Du finder blandt andet papirblokke i A4 og A5, Post-it notes, telefonblokke, skolehæfter og bilags- og formularblokke.

Vi husker bedre ved at skrive noter i hånden

Det er faktisk ikke tilfældigt, at mange af os ofte vælger at skrive noter i hånden. For undersøgelser viser, at vi husker bedre, når vi skriver noter i hånden fremfor på computeren. Helt præcist, så viser undersøgelserne, at hjernen er mere aktiv og derfor husker bedre, fordi den tager mere stilling til de ting vi skriver ned på en A4-blok eller post-it-noter. Ved at skrive noter på en computer refererer og gengiver man nemlig kun ordene for sig selv uden at man tager stilling til dem. Man aktiverer, med andre ord, ikke hjernen på samme måde, som man gør, når man skriver med kuglepenne eller blyanter i hånden.

Totalleverandør af kontorartikler

Hos HJ Kontorcenter A/S kan du få meget mere end blot skriveblokke og skriveredskaber. Ja, faktisk meget mere end blot kontorartikler. Som virksomhed kan du nemlig nemt bruge HJ Kontorcenter A/S som totalleverandør af kontor- og forbrugsartikler, som I skal bruge i virksomheden. Vi fører blandt andet et stort udvalg af AV- og konferenceudstyr, dokumentmapper, alt til arkivering, skriveredskaber, notesbøger, labeprintere, kalendere og meget mere.

God service er vores mantra 

Hos HJ Kontocenter A/S har vi gjort alt for at levere god service til vores kunder siden 1983. I dag er det stadig i vores strategi at give vores kunder en god oplevelse, hver gang de er i kontakt med os, hvad enten det er over telefon og mail eller i vores fysiske butik på virksomhedsvej 2 i Frederikshavn. Du kan også gøre brug af vores service, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp på 98 42 38 00 eller hjkontor@hjkontorcenter.dk

Produktkategorier

KONCEPTPAPIR GUL A4 ULIN 80GR. 250 STK. PR ÆSKE

Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til tobiash@hjkontorcenter.dk

KONCEPTPAPIR GUL A4 ULIN 80GR. 250 STK. PR ÆSKE

Velkommen, hvad handler du som?