LINTEX BORDSKÆRMVÆG 200X40 STOF YA319 SORT M/BESLAGSÆT
Moms på priser

Skærmvægge

Prisleje

Prisleje
LINTEX BORDSKÆRMVÆG 200X40 STOF YA319 SORT M/BESLAGSÆT

Vi sidder klar til at hjælpe

Vis filtre

Prisleje

Prisleje
7 Produkter

Sortering

Sortering

God akustik på arbejdspladsen

Lyd og akustik er en afgørende og vigtig faktor for at skabe et godt arbejdsmiljø. Hvor meget lyd man ønsker på arbejdsplads, er meget forskelligt fra person til person. Nogen arbejder bedst i stilhed, mens andre har det bedst med musik i baggrunden eller i øret. Men god og behagelig lyd afhænger meget af god akustik. Dårlig akustik kan føre til konstant distraktion hos medarbejdere og forstyrre koncentrationen, og dermed gå ud over effektiviteten. For at forbedre akustikken kan man på en kontoret opsætte skærmvægge og loftspaneler.

Skærmvægge og loftspaneler forbedrer din akustik

Skærmvægge er en form for lydabsorberende paneler, der designet til at reducere støj og genlyd på kontoret. Skærmvægge med lydabsorberende egenskaber er perfekte til kontorer, institutioner eller klasseværelser, hvor man er mange i et rum, og har brug for at koncentrere sig. Væggene kan også bruges som opslagstavler.

Loftspaneler er en anden effektiv måde at forbedre akustikken på. De er typisk lavet af letvægtsmaterialer og monteres på en nem og simpel måde for at absorbere lyd og andet larm i rummet.

Invester i at forbedre akustikken på kontoret og arbejdspladsen og oplev et mere behageligt og produktivt arbejdsmiljø.

Vi tegner og indretter

Hos HJ Kontorcenter A/S både tegner og indretter vi. Det gør vores eksperter og konsulenter i stor stil når de hjælper vores kunder og samarbejdspartnere med indretning med kontorstole, skriveborde, indeklima, bordlamper, mødestole og meget mere. Kontakt os allerede i dag for at komme i kontakt med vores eksperter.

Kontakt vores ekspedition

Kontakt vores support og ekspedition, hvis du har spørgsmål til akustik eller til vores produkter. Vi har siden 1983 haft et stærkt fokus på service, og det har vi stadig i dag, når vi rådgiver og hjælper vores kunder. Kontakt os på 98 42 38 00 eller [email protected]. Du kan også besøge os på Virksomhedsvej 2 i Frederikshavn, hvor vi har butik og kontor.

MENU

LINTEX BORDSKÆRMVÆG 200X40 STOF YA319 SORT M/BESLAGSÆT

Vi kan mere end du tror

Produktkategorier

LINTEX BORDSKÆRMVÆG 200X40 STOF YA319 SORT M/BESLAGSÆT

Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til [email protected]

LINTEX BORDSKÆRMVÆG 200X40 STOF YA319 SORT M/BESLAGSÆT

Velkommen, hvad handler du som?