NOTESBOG KINABOG A6 LINIERET 710500
Moms på priser

Notesbøger

Prisleje

Prisleje
NOTESBOG KINABOG A6 LINIERET 710500

Vi sidder klar til at hjælpe

Vis filtre

Prisleje

Prisleje
30 Produkter

Sortering

Sortering

Billige notesbøger 

Er man ikke til noter på løst papir, skriveblokke eller post-it notes, så er en god kraftig notesbog en god løsning for mange. Her kan man nemt holde styrt på sine noter, uden at skulle lede blandt mange løse dokumenter, og den er nem at opbevare på sin plads eller i en skuffe. Hos HJ Kontorcenter A/S har vi et stort udvalg af notesbøger, som passer til hjemmet, arbejdspladsen eller på skolebænken.

Notesbøger til enhver smag 

Blandt vores udvalg kan du finde lige hvad der passer dig. Der er den klassiske notesbog med slidstærk twin-wire spiral, og som indeholder bogmærkelineal. Er man ikke til twin-wire spiral, men et mere klassisk bogomslag, så har vi også et stort udvalg at vælge herfra. Nogle af vores mest populære notesbøger er dem med elastiklukning, så man undgår foldede sider i sin notesbog. Gå på opdagelse i vores udvalg, og kan du ikke finde lige den du søger, så kontakt os endelig, da vi ofte kan hjælpe med at finde en god løsning alligevel.

Kæmpe udvalg af kontorartikler 

Hos HJ Kontorcenter A/S fører vi et kæmpestort udvalg af forskellige kontorartikler, som deler sig i kategorier som AV- og konferenceudstyr, dokumentmapper, arkivering, skriveredskaber, skriveblokke, labelprintere, kalendere, laminering og meget mere. Vi har siden 1983 hjulpet og rådgivet virksomheder og institutioner med deres forbrug af kontorartikler. Vi kan også hjælpe dig.

Kontakt os i dag 

Har du en forespørgsel eller er du på udkig efter en bestemt notesbog, som du ikke lige umiddelbart kan finde? Så tøv ikke med at tage fat på os, da vores sortiment ofte spænder bredere end det vi viser på vores webshop. Du kan fange os på 98 42 38 00 eller [email protected]. Du kan også få nærværende vejledning ved at besøge vores fysiske butik og showroom på Virksomhedsvej 2 i Frederikshavn.

MENU

NOTESBOG KINABOG A6 LINIERET 710500

Vi kan mere end du tror

Produktkategorier

NOTESBOG KINABOG A6 LINIERET 710500

Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til [email protected]

NOTESBOG KINABOG A6 LINIERET 710500

Velkommen, hvad handler du som?