KOPIPAPIR COLOTECH+ GLOSS 32X45 CM PK/250 ARK. 150 GR/M2
Moms på priser

Papir til Farveprint

Prisleje

Prisleje
KOPIPAPIR COLOTECH+ GLOSS 32X45 CM PK/250 ARK. 150 GR/M2

Vi sidder klar til at hjælpe

Vis filtre

Prisleje

Prisleje
25 Produkter

Sortering

Sortering

Opnå det bedste resultat med bestrøget papir

Rigtig mange virksomheder og institutioner vælger i dag at printe med papir til farveprint. Det sætter ikke bare ekstra krav til deres printere, men også til det papir man bruger, hvis man ønsker at få det bedste resultat. Man kan i princippet bruge alt slags papir til farveprint, men har man krav til resultatet og kvaliteten, så bør man vælge bestrøget kopipapir til sin printer. 4CC papir er udviklet specielt til digitaltryk og farvelaser. 4CC er allroundpapiret til kontoret, når der skal laves slagkraftige præsentationer og rapporter. Papiret giver en fremragende billedgengivelse og en utrolig jævn farvegengivelse.

Alt til papir og print finder du hos HJ Kontorcenter A/S 

Hos HJ Kontorcenter A/S kan du få stillet dit behov af kopi og printløsninger. Vores speciale lægger ikke kun i printere, storformatsprinter og Ricoh printere, men også i alt det der følger med som printerpapir, kulørt printerpapir, etiketter, karton, plotterpapir og vandfastpapir. Vi kan nemt være din totalleverandør på alt hvad der omhandler kopi og print. Vi hjælper gerne med at skabe overblik over dit behov, så vi kan sammensætte den løsning der passer bedst til virksomheden eller institutionen. Kontakt os for at høre mere.

Miljøvenligt papir 

Er du på jagt efter mere miljøvenligt papir, så finder du det også her på vores webshop. Vi fører et udvalg af forskellige miljø- og svanemærket papir ligesom du finder papir produceret i genbrugspapir. Du finder derfor printerpapir, printerpapir til farveprint og kulørt printerpapir der er miljømærket. Derudover finder du svanemærkede blokke og hæfter, ligesom du også finder post-it notes af genbrugspapir.

Brug vores ekspertise og erfaring

Tøv endelig ikke med at kontakte os for rådgivning og support, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller høre mere om vores kopi og print løsninger. Kontakt os på 98 42 38 00 eller [email protected] for at komme i kontakt med vores dygtige personale. Du kan også besøge os på Virksomhedsvej 2 i Frederikshavn mandag til torsdag kl. 08:00 – 16:00 eller fredag kl. 08:00 – 15:30. Siden 1983 har vi leveret service og produkter af høj kvalitet til utallige arbejdspladser rundt omkring i Danmark.

MENU

KOPIPAPIR COLOTECH+ GLOSS 32X45 CM PK/250 ARK. 150 GR/M2

Vi kan mere end du tror

Produktkategorier

KOPIPAPIR COLOTECH+ GLOSS 32X45 CM PK/250 ARK. 150 GR/M2

Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til [email protected]

KOPIPAPIR COLOTECH+ GLOSS 32X45 CM PK/250 ARK. 150 GR/M2

Velkommen, hvad handler du som?