MENU

Bliv erhvervskunde Kontakt Om os Kataloger Persondatapolitik Handelsbetingelser Tryksager Support

Vi kan mere end du tror

A4 KOPIPAPIR SKY COPY HVID 80 GR., PK/500 ARK
Moms på priser

Kopi & Print

A4 KOPIPAPIR SKY COPY HVID 80 GR., PK/500 ARK

Kontakt os for professionel rådgivning 

Blæk & toner - Er din printer løbet tør?

Vores mest solgte kopi & print artikler

  På jagt efter et nyt kopi og print setup?

  Storformatsprintere

  Køb printere, papir, blæk, toner og meget mere online

  Selvom vores arbejdsliv bliver mere og mere digitaliseret, så er kopi og print stadig en fast bestanddel af rigtig mange arbejdspladser og vil være det mange år endnu. Derfor har vi hos HJ Kontorcenter A/S også en dedikeret afdeling med eksperter, der kan hjælpe og rådgive dig til at få den helt rigtige løsning på jeres arbejdsplads. Vi hjælper med at skabe overblik over jeres forbrug, og ud fra det finder vi den helt rigtige printer-løsning til virksomheden. Hos HJ Kontorcenter A/S kan du få alt til virksomheden, så du nemt kan bestille alt ét sted. Udover en god printer-løsning tilbyder vi også alt indenfor kontorartikler, kontormøbler, emballage og lagert, rengøring, elektronik, IT-services og meget mere.

  Alt indenfor kopi og print 

  HJ Kontorcenter A/S kan blive din totalleverandør af alt til printere og kopimaskiner. Du finder blæk og toner til et stort udvalg af maskiner som HP, Brother, Canon, Epson og mange flere. Hos os kan du også få storformatsprintere, etiketter til printere ligesom vi tilbyder et alsidigt udvalg af printerpapir, som kulørt printerpapir, papir til farveprint, karton, plotterpapir, vandfast papir og miljøvenligt papir.

  Printere i høj kvalitet 

  En printer er ikke bare en printer. Sådan vil du typisk høre vores eksperter sige, og de giver sig ikke en millimeter, hvis man prøver at overbevise dem og andet. Der er nemlig rigtig mange faktorer der spiller ind og som man bør overveje nøje, når man skal vælge en printer til virksomheden eller til privaten. Ens forbrug er et af dem, og her hjælper vi med at kortlægge hvordan det ser ud, så vi bedst muligt, kan vurdere hvilken løsning der matcher dit behov. Derefter kan vi fastlægge og hjælpe med hvordan dit kommende forbrug ser ud, så du altid kan nå at bestille blæk og toner, printerpapir og andre forbrugsvarer i god tid.

  Årets Ricoh Partner

  Hele to gange har vi kunne prale af at blive kåret til årets Ricoh Partner. I 2013 og 2019. Det er vi utrolig stolte af. Som autoriseret Ricoh forhandler kan vi garantere, at du havner med en Ricoh printer, der både er økonomisk og effektiv til netop dit forbrug. Ricoh printere kendetegnes netop ved at være effektive, i høj kvalitet og brugervenlige. Derudover kommer printerne med en 24-timers service-aftale. Vi har nemlig dygtige teknikere ansat her hos HJ Kontorcenter A/S, som står til rådighed til service, reparation og rådgivning. Kontakt os for at høre mere om vores Ricoh printere og service-aftaler.

  Dialog og Service i højsædet

  Hos HJ Kontorcenter A/S har vi siden 1983 værdsat dialogen med vores kunder. Vi elsker at yde en ekstraordinær god service, og sikre at vores kunder går herfra med en god oplevelse hver gang de har en interaktion med HJ Kontorcenter A/S. Vi har ligeledes et stort fokus på kvalitet. Vi sørger altid for at tilbyde de bedste produkter af højeste kvalitet til en pris der er til at betale. Vi tror nemlig på at man sagtens kan kombinere billige priser med kvalitet og et højt serviceniveau.

  Hvis du ikke kan finde hvad du skal bruge på vores hjemmeside, så hør os endelig om vi alligevel kan hjælpe. Vi kan nemlig meget mere end det du ser på vores hjemmeside. Skriv eller ring til os for at høre mere.

  Kontakt os 

  Du har altid mulighed for at få rådgivning omkring kopi og print af vores dygtige personale omkring printer-løsninger. Du kan enten kontakte os på hjkontor@hjkontorcenter.dk eller 98 42 38 00. Du kan også få fysisk rådgivning ved at møde op i vores butik på Virksomhedsvej 2 i Frederikshavn, hvor vi har åbent 8-16, mandag til torsdag og 8 – 15:30 fredag.

  Produktkategorier

  A4 KOPIPAPIR SKY COPY HVID 80 GR., PK/500 ARK

  Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

  Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til tobiash@hjkontorcenter.dk

  A4 KOPIPAPIR SKY COPY HVID 80 GR., PK/500 ARK

  Velkommen, hvad handler du som?