MENU

Bliv erhvervskunde Kontakt Om os Kataloger Persondatapolitik Handelsbetingelser Tryksager Support

Vi kan mere end du tror

A4 CHARTEK QLINE M/PRÆG 54832 PLASTOMSLAG 400075079
Moms på priser

Arkivering

Søg

Prisleje

Prisleje
A4 CHARTEK QLINE M/PRÆG 54832 PLASTOMSLAG 400075079

Vi sidder klar til at hjælpe

Prisleje

Prisleje
Sortering

Arkivér vigtige oplysninger

Arkivering kommer i mange former og typer, og uanset hvilken slags man er til, så har vi helt sikkert det I skal bruge til at arkivere i jeres firma. Arkivering af fysiske dokumenter er vigtigt, så man altid nemt og hurtigt kan holde overblik eller finde det dokument man skal bruge. Udover arkivering, så har vi også et stort udvalg af dokumentmapper. Under vores arkiveringskategori finder du ringbind eller brevordnere, brevbakker, registre og faneblade, brochureholdere, kartotek, tidskriftholdere, plastiklommer, hængemapper og skabe, papirklemmer og flexhæfter.

Hold styr på vigtige dokumenter

Selvom de fleste af vores vigtige dokumenter i dag ligger digitalt, så er der stadig rigtig mange dokumenter, som også bruges fysisk. Derfor er der også fortsat rigtig mange virksomheder som i dag fortsat bruger arkiveringsartikler i stor stil. Derfor er artikler som brevordnere, ringbind og brevbakker nogle af vores mest populære produkter, fordi de netop kan bruges til at holde styr på de vigtigste dokumenter.

Sortering giver overblik 

Det vigtigste med arkivering, er at holde styr på sine dokumenter, så man nemt og hurtigt kan danne overblik. Det kan anbefales at indsætte registre og faneblade i sine brevordnere, ligesom det også er effektivt at bruge sorteringsmapper. Og opbevarer man sine dokumenter i arkivskab, så er hængemapper gode til at skabe overblik. For at holde bedst muligt styr på sine dokumenter, så anbefaler vi at opbevare dem i plastiklommer og fastsættes i papirklemmer og flexi-hæfter.

Kontorartikler til hele virksomheden

Hos HJ Kontorcenter A/S fører vi et stort udvalg af kontorartikler, hvor du udover alt til arkivering finder dokumentmapper, skriveredskaber, skriveblokke, notesbøger, labelprintere, kalendere og meget mere. Vi har siden 1983 været den førende nordjyske leverandør af kontorartikler, og den erfaring giver i dag vores personale en unik viden, som vi dagligt rådgiver vores kunder med. Du kan også få rådgivning eller hjælp til spørgsmål ved at kontakte os på hjkontor@hjkontorcenter.dk eller 98 42 38 00.

Produktkategorier

A4 CHARTEK QLINE M/PRÆG 54832 PLASTOMSLAG 400075079

Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til tobiash@hjkontorcenter.dk

A4 CHARTEK QLINE M/PRÆG 54832 PLASTOMSLAG 400075079

Velkommen, hvad handler du som?