MENU

Bliv erhvervskunde Kontakt Om os Kataloger Persondatapolitik Handelsbetingelser Tryksager Support

Vi kan mere end du tror

DANKORTRULLE 57MMX12MM 18 MTR. TERMO 5557-10070 BPA-FRI
Moms på priser

Andre Kontorartikler

Søg

Prisleje

Prisleje
Filtre – Vis kun

Mærker

Mærker
  • Matting (8)
  • Unilux (74)

Lampetype

Lampetype
  • Bordlampe (75)
  • Gulvlampe (11)
DANKORTRULLE 57MMX12MM 18 MTR. TERMO 5557-10070 BPA-FRI

Vi sidder klar til at hjælpe

Prisleje

Prisleje

Mærker

Mærker
  • Matting (8)
  • Unilux (74)
Sortering

Kan du ikke finde det du søger? Så kig her

Hos HJ Kontorcenter fører vi et stort udvalg af kontorartikler, som indebærer en lang række af relevante artikler til arbejdspladser og institutioner samt til kontoret hjemme i privaten. Hos os finder du mødeudstyr, dokumentmapper, arkivering, skriveartikler, notesbøger, skriveblokke, kalendere, indbinding, skæremaskiner, makulatorer og labelprintere- og maskiner. Og kan du ikke finde det du er på udkig efter, så har vi helt sikkert noget her som du kan bruge.

Alt til kontoret finder du lige her

Blandt vores andre artikler har vi et stort udvalg af alt det som ikke er efterspurgt så ofte, men som er noget enkelte virksomheder skal bruge i ny og næ. Her finder du blandt andet magneter, pengekasser, konceptholdere, batterier, skriveunderlag, stempler, hæftemaskiner, tape og lim, sakse, regneruller og meget mere. Kan du alligevel ikke finde du er på jagt efter, så kontakt os endelig, da vi altid kan hjælpe med at finde en løsning.

Kontorartikler til hele virksomheden

Du finder alt indenfor kontorartikler her hos HJ Kontorcenter A/S, hvor vi fører et stort udvalg af AV- og konferenceudstyr, dokumentmapper, arkivering, skriveartikler, notesbøger, skriveblokke, kalendere, laminering, indbinding og regnemaskiner. Alt det der gerne skulle opfylde de behov I måtte have som arbejdsplads eller institution. Vores ekspertise indenfor branchen fundamental for vores mange glade kunder og er bygget af mere end 40 år i branchen.

Kontakt HJ Kontorcenter A/S

Har du en forespørgsel eller spørgsmål til vores produkter, så kontakt endelig vores support og specialister på 98 38 42 00 eller hjkontor@hjkontorcenter.dk. Vi besidder en unik knowhow, som vi har opbygget gennem mere end 40 år i branchen. Du kan også besøge vores butik og showroom på virksomhedsvej 2 i Frederikshavn. Vi har åbent mandag til torsdag kl. 08:00 – 16:00 og fredag 08:00 – 15:30.

Produktkategorier

DANKORTRULLE 57MMX12MM 18 MTR. TERMO 5557-10070 BPA-FRI

Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til tobiash@hjkontorcenter.dk

DANKORTRULLE 57MMX12MM 18 MTR. TERMO 5557-10070 BPA-FRI

Velkommen, hvad handler du som?