MENU

Bliv erhvervskunde Kontakt Om os Kataloger Persondatapolitik Handelsbetingelser Tryksager Support

Vi kan mere end du tror

KUGLEPEN BLÅ M/TRYKKNAP 446001
Moms på priser

Skriveredskaber

Søg

Prisleje

Prisleje
Filtre – Vis kun
KUGLEPEN BLÅ M/TRYKKNAP 446001

Vi sidder klar til at hjælpe

Prisleje

Prisleje
Sortering

Skriveredskaber til kontor og institution

Hos HJ Kontorcenter A/S finder du måske Danmarks største udvalg af skriveredskaber. På trods af den øgede digitalisering, så må man som virksomhed eller privat aldrig gå ned på skriveredskaber. Selvom vi bruger vores computer rigtig meget, så skriver vi stadig noter eller lignende på papir og så videre, som betyder, at vi her hos HJ Kontorcenter A/S stadig sælger mange forskellige skriveartikler til både virksomheder og private. Skriveredskaber dækker over langt mere end blot de klassiske som kuglepenne, tusser og blyanter. Hos os finder du også gelpenne, fiberpenne, stiftblyanter, markere, paint markere, overstregstusser, whiteboardtusser og andet skrivetilbehør.

Alt til enhver smag 

Folk har meget forskellige holdninger og smag til hvilke skriveredskaber man ønsker at bruge. Nogen skal bare have noget der virker, mens andre vil have noget der holder, og som ligger godt i hånden. Hos os har vi noget til alles smag, så her kan du helt sikkert finde det du vil bruge, enten til virksomheden eller til privaten. Er man til noget der bare skal virke indtil det ikke gør mere, så er kuglepennen eller blyanten altid et godt valg. Men hvis ønsker noget mere fylde og stabilitet, så er vores gel- og fiberpenne at foretrække.

Et af Danmarks største udvalg af kontorartikler 

Hos HJ Kontorcenter A/S tør vi godt sige, at vi har et af Danmarks største udvalg af kontorartikler. Udover skriveredskaber, så fører vi også et stort sortiment af dokumentmapper, alt til arkivering, labelprintere, kalendere og meget mere. Derudover så finder du også et bredt udvalg af skriveblokke og notesbøger, så man har noget at skrive på.

Få professionel rådgivning og support 

Her hos HJ Kontorcenter A/S har vi siden 1983 hjulpet virksomheder og institutioner med at skabe bedre rammer på deres arbejdspladser. Vores mangeårige erfaring i branchen har givet os en unik knowhow, som vores specialister og support i dag gør brug af når vores kunder kontakter os. Du kan også kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter på hjkontor@hjkontorcenter.dk eller 98 42 38 00.

Produktkategorier

KUGLEPEN BLÅ M/TRYKKNAP 446001

Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til tobiash@hjkontorcenter.dk

KUGLEPEN BLÅ M/TRYKKNAP 446001

Velkommen, hvad handler du som?