BADGE REEL EXTRA STRONG SORT 832901
Moms på priser

AV- & konferenceudstyr

Prisleje

Prisleje
BADGE REEL EXTRA STRONG SORT 832901

Vi sidder klar til at hjælpe

Vis filtre

Prisleje

Prisleje
223 Produkter

Sortering

Sortering

AV-udstyr til møder

Vi har alle prøvet at være til både gode og dårlige møder eller præsentationer gennem vores arbejdsliv. Meget handler om hvor oplagt den, som holder mødet eller præsentationen er, men meget handler også rigtig meget om det udstyr der er tilgængeligt og hvordan det bliver brugt. Der er mange tips og tricks til et godt møde eller en god præsentation, men for at alle kan blive effektive, så er det afgørende at man har noget godt præsentationsudstyr til rådighed, som kan hjælpe én med at få sit budskab klart og tydeligt i gennem til modtagerne. Det kan du finde blandt vores AV- og konferenceudstyr. Vi fører et bredt udvalg af kontorartikler, hvor du også finder dokumentmapper, alt til arkivering, skriveartikler, skriveblokke, notesbøger, labelprintere, kalendere og meget mere.

Mødeudstyr til enhver præsentation

Hos HJ Kontorcenter A/S fører vi et stort og bredt sortiment af AV- og konferenceudstyr og andet møderelevant udstyr, som kan gavne kommunikation ud ad til og internt på kontoret. Mødeudstyr og konferenceudstyr, som kan ligeledes hjælpe med at få et budskab klart igennem. Her hos HJ Kontorcenter A/S finder du blandet andet de populære whiteboards med alverdens tilbehør, ligesom vi også fører et stort udvalg af lærreder, tavler og Lintex tavler. Er du til det helt klassiske setup med flipovere, så findes det også i vores sortiment.

Skal du afholde konference? Find hvad du skal bruge her

Som arrangør af konferencer eller messer, så er det vigtigt at komme klart igennem med sit budskab eller anden kommunikation. Hos HJ Kontorcenter A/S finder du udstyr der kan gøre enhver konference mere interessant og enkel. Derfor finder du også et udvalg af projektorer, som kan bruges til foredrag og undervisning, ligesom du finder navneskilte og skilte, som kan bruges til konferencer og messer.

Har du spørgsmål? Kontakt os 

Har du spørgsmål eller søger du vejledning til den bedste løsning, så tag endelig kontakt til os på 98 42 38 00 eller [email protected]. Vores personale er eksperter på området og har tilegnet sig en unik knowhow, som vi har fået gennem vores mange år i branchen, siden vi startede i 1983. Du kan også besøge os i vores butik på Virksomhedsvej 2 i Frederikshavn, hvor du kan få personlig betjening. Du kan fange os mandag til torsdag fra kl. 08:00 – 16:00 og fredag 08:00 til kl. 15:30.

MENU

BADGE REEL EXTRA STRONG SORT 832901

Vi kan mere end du tror

Produktkategorier

BADGE REEL EXTRA STRONG SORT 832901

Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til [email protected]

BADGE REEL EXTRA STRONG SORT 832901

Velkommen, hvad handler du som?