MENU

Bliv erhvervskunde Kontakt Om os Kataloger Persondatapolitik Handelsbetingelser Tryksager Support

Vi kan mere end du tror

SKÆREMASKINE DAHLE 534
Moms på priser

Skæremaskiner

Søg

Prisleje

Prisleje
Filtre – Vis kun
SKÆREMASKINE DAHLE 534

Vi sidder klar til at hjælpe

Prisleje

Prisleje
Sortering

Skæremaskiner til papir 

Hos HJ Kontorcenter A/S har vi et solidt udvalg af skæremaskiner. Vi forhandler Dahle skæremaskiner i høj kvalitet, med anlægsbord fremstillet af metal. Vi har både almindelige skæremaskiner, der kan klare mange ark ad gangen, og de mere sikre rulleskæremaskiner, der er velegnede til institutioner, hvor små pilfingre kan være svære at undgå. Til dig som ønsker at skære større ark papir, har vi skæremaskiner, der kan skære op til A2. Se blandt vores udvalg her.

Køb skæremaskiner online hos HJ Kontorcenter A/S 

I vores sortiment finder du skæremaskiner i forskellige prisklasser, størrelser og til forskelligt brug. Ens for dem alle er, at du får en sikker maskine, der er testet og certificeret. Når du vælger skæremaskine, er det en god idé at vælge ud fra, hvor mange ark papir du vil skære ad gangen, hvilken størrelse papir den skal kunne tage, og om det skal være en skæremaskine med sikkerhedsskærm.

Når du vælger en skæremaskine fra Dahle kan du være sikker på at få en maskine, der skærer yderst præcist. Alle Dahles skæremaskiner er lavet at metal i høj kvalitet og har skridsikre fødder. På skærepladerne er der hjælpelinjer, som gør det lettere for dig at skære i det format, du ønsker. Skærebladene er lavet af hærdet stål og holder derfor i rigtig mange år.

Find alt til kontoret her 

Vi fører et bredt og stort sortiment af kontorartikler, som du finder på vores hjemmeside. Her finder du blandt andet alt til arkivering, dokumentmapper, mødeudstyr, skriveartikler, makulatorer, notesbøger, skriveblokke og meget mere. Kan du ikke finde det du er på jagt efter, så kontakt os endelig alligevel, da vi oftest kan hjælpe med at finde en løsning.

Kontakt vores personale 

Vores personale sidder altid klar til at rådgive og supportere mandag til torsdag kl. 08:00 – 16:00 og fredag kl. 08:00 – 15:30. Du kan kontakte os på 98 42 38 00 og hjkontor@hjkontorcenter.dk. Du kan også besøge os på Virksomhedsvej 2 i Frederikshavn.

Produktkategorier

SKÆREMASKINE DAHLE 534

Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til tobiash@hjkontorcenter.dk

SKÆREMASKINE DAHLE 534

Velkommen, hvad handler du som?