MENU

Bliv erhvervskunde Kontakt Om os Kataloger Persondatapolitik Handelsbetingelser Tryksager Support

Vi kan mere end du tror

FARVEBÅND KORES 71 SKØNSKRIFT SORT/RØD DOBBELT SPOLE
Moms på priser

Blæk & Toner

Søg

Prisleje

Prisleje
Filtre – Vis kun

Papirstørrelse

Papirstørrelse
  • A3 papir (1)
FARVEBÅND KORES 71 SKØNSKRIFT SORT/RØD DOBBELT SPOLE

Vi sidder klar til at hjælpe

Prisleje

Prisleje

Papirstørrelse

Papirstørrelse
  • A3 papir (1)
Sortering

Blækpatroner til printere 

Mangler du blæk og toner til din printer, så har vi et godt, stort udvalg af forskellige mærker samt toner, farvebånd og slettebånd. Vi sælger kun de originale blækpatroner og du kan derfor være sikker på, at kvaliteten er i orden og ikke skaber problemer i din printer. Vi har blæk og toner til printere fra HP, Brother, Canon, Epson, OKI, Lexmark, Samsung og Xerox. Har du en helt tredje printer, så kontakt os endelig, da vi oftest kan finde en løsning alligevel.

Forskellen på blæk og toner 

Inden man giver sig i kast med at bestille, så er det vigtigt man har styr på hvad man skal bruge samt kender forskellen på blækpatroner og toner. Svaret er forholdsvis simpelt, da det afhænger af om du har en blækprinter eller laserprinter. Blækpatroner fungerer på den måde, at små dråber placeres blæk på papiret, hvor toner i laserprintere bruges ved at opvarme et pulver (toner), der så binder sig til papiret. To forskellige måder at printe på, og som overordnet giver samme resultat, men dog stadig med en klar forskel. Er du i tvivl om hvad du skal vælge, så kontakt vores dygtige personale, som sidder klar til at rådgive dig.

Få styr på dit kopi og print forbrug 

Hos HJ Kontorcenter rådgiver og hjælper vi dagligt vores kunder omkring printere og dertil hørende forbrugsvarer som blæk, toner, papir, etiketter og karton. Og skal det ikke bare være sort og hvidt print, så fører vi også et bredt udvalg af forbrugsvarer, som papir til farveprint, kulørt farvepapir, plotterpapir og miljøvenligt papir. Derudover kan du hos os købe printere, Ricoh printere og storformatsprintere.

Kom i kontakt med vores eksperter

Mangler jeres virksomhed overblik over jeres forbrug er printere, blækpatroner og papir? Så kontakt os i dag, og få rådgivning af vores eksperter, som kan hjælpe med at skabe overblik eller give et tilbud, så I kan imødekomme jeres forbrug. Hos os finder du også kontorartikler, kontormøbler, emballage og lager, rengøring, elektronik og meget mere. Med over 40 år i branchen har vi tilegnet os en unik knowhow og viden, som vores eksperter i dag gør brug af, når vi rådgiver kunder over hele landet. Kontakt os på 98 42 38 00 eller hjkontor@hjkontorcenter.dk.

Produktkategorier

FARVEBÅND KORES 71 SKØNSKRIFT SORT/RØD DOBBELT SPOLE

Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til tobiash@hjkontorcenter.dk

FARVEBÅND KORES 71 SKØNSKRIFT SORT/RØD DOBBELT SPOLE

Velkommen, hvad handler du som?