MENU

Bliv erhvervskunde Kontakt Om os Kataloger Persondatapolitik Handelsbetingelser Tryksager Support

Vi kan mere end du tror

VINKARTON 2 FLASKER BRUN 100% GENBRUG
Moms på priser

Gaveindpakning

Søg

Prisleje

Prisleje
Filtre – Vis kun

Papirstørrelse

Papirstørrelse
  • A3 papir (1)
VINKARTON 2 FLASKER BRUN 100% GENBRUG

Vi sidder klar til at hjælpe

Prisleje

Prisleje

Papirstørrelse

Papirstørrelse
  • A3 papir (1)
Sortering

Gaveindpakning til personalegaver

Skab den perfekte gaveoplevelse med vores brede udvalg af gaveindpakning. Hos HJ Kontorcenter A/S finder du alt, hvad du skal bruge for at give dine gaver en ekstraordinær præsentation. Vores sortiment inkluderer gavepapir, gavebånd, gaveæsker, cellofan, silkepapir og gavekort, der hjælper dig med at tilføje et strejf af elegance og personlighed til dine gaver.

Gaveindpakning til enhver højtid

Uanset om du skal bruge gavepapir eller gavebånd til personalegaver, fødselsdagsgaver eller julegaver, så har vi det du skal bruge her hos HJ Kontorcenter A/S. Du finder eksempelvis nemt vores udvalg her julegavepapir, og i vores kategori gavebånd kan du søge dig frem til matchende gavebånd.

Når du skal pakke en flaske vin eller spiritus ind, er vores vinkarton den perfekte løsning. Den er specielt designet til at beskytte og præsentere flasken på en elegant måde. Vores vinkarton er holdbar, stilfuld og sikrer, at din gave skiller sig ud. Uanset om du skal give en flaske som gave til en fødselsdag, jubilæum eller en anden særlig begivenhed, vil vores vinkarton give den rette wow-effekt.

Vores cellofan gavebånd er ideelle til at give dine gaver det sidste touch. Med matline og glatline muligheder kan du skabe forskellige stilarter af indpakning, der passer til enhver lejlighed. Cellofan giver en elegant og gennemsigtig effekt, der lader modtageren få et glimt af gaven, samtidig med at den forbliver smukt indpakket. Med vores cellofan gavebånd kan du binde en flot sløjfe omkring gaven, hvilket tilføjer en fin detalje og fuldender det overordnede udseende.

Vores produkter er af høj kvalitet og er designet til at give dig den bedste gaveindpakningsoplevelse. Vi forstår vigtigheden af at præsentere dine gaver på en smuk og indbydende måde, der afspejler din opmærksomhed på detaljer. Uanset om du er en privatperson, der ønsker at forkæle dine nærmeste, eller en virksomhed, der ønsker at imponere kunder eller samarbejdspartnere, har vi det rigtige gaveindpakningstilbehør til dig.

Så gør dine gaver til noget helt særligt med vores vinkarton og cellofan gavebånd med matline og glatline. Besøg vores hjemmeside i dag for at opdage vores komplette sortiment af gaveindpakningstilbehør og find præcis, hvad du skal bruge for at skabe uforglemmelige gaver.

Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til vores produkter eller services, så kontakt vores personale på 98 42 38 00 eller hjkontor@hjkontorcenter.dk. Vi har over 40 års erfaring indenfor branchen. Du kan også besøge vores kontor og butik på Virksomhedsvej 40 i Frederikshavn mandag til torsdag kl. 08:00 – 16:00 samt fredag kl. 08:00 – 15:30.

Produktkategorier

VINKARTON 2 FLASKER BRUN 100% GENBRUG

Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til tobiash@hjkontorcenter.dk

VINKARTON 2 FLASKER BRUN 100% GENBRUG

Velkommen, hvad handler du som?