MENU

Bliv erhvervskunde Kontakt Om os Kataloger Persondatapolitik Handelsbetingelser Tryksager Support

Vi kan mere end du tror

DAUPHIN KONTORSTOL VALO 92485 FULDPOLSTERET SORT FOCUS ARMLÆ
Moms på priser

Kontorstole

Søg

Prisleje

Prisleje
Filtre – Vis kun

Papirstørrelse

Papirstørrelse
  • A3 papir (1)
DAUPHIN KONTORSTOL VALO 92485 FULDPOLSTERET SORT FOCUS ARMLÆ

Vi sidder klar til at hjælpe

Prisleje

Prisleje

Papirstørrelse

Papirstørrelse
  • A3 papir (1)
Sortering

Ergonomiske kontorstole til en fair pris

Et af de vigtigste redskaber på din kontorplads er en kontorstol. Vi bruger rigtig mange timer på vores arbejde og det betyder, at mange dermed også bruger mange timer i deres kontorstol. Hos HJ Kontorcenter A/S har vi gennem mere end 40 år rådgivet med vores ekspertise på området indenfor kontorindretning og kontormøbler. Hos os finder du et bredt udvalg af gode ergonomiske kontorstole samt en masse tilbehør, til et hvert behov. Der er dog visse funktioner man skal være opmærksom på, når man vælger kontorstol.

Sådan vælger du en god kontorstol 

Når du skal vælge en ny kontorstol, skal du have øje for nogle vigtige funktioner, som kontorstolen gerne skal kunne. Stabilitet, justerbarhed, mobilitet og komfort er de fire funktioner der typisk kendetegner en god ergonomisk kontorstol. Stabilitet fordi en kontorstol skal være robust og slidstærk, men også fordi, at stolen ikke skal føles ustabil at sidde på. Dertil skal en kontorstol kunne justeres både i højde og i støtte til ryggen, så den kan tilpasse sig den person, som skal bruge stolen. Derudover skal en kontorstol være mobil og skal kunne bevæge sig rundt, så man hurtigt og nemt kan ændre siddeposition. Til sidst skal en kontorstol være komfortabel og rar at sidde i.

Kontormøbler og indretning til hele arbejdspladsen

Hvordan vi indretter vores arbejdspladser og de møbler vi bruger, har kæmpestor betydning for vores effektivitet og arbejdsglæde. Derfor har vi gennem 40 år specialiseret os i at rådgive og hjælpe vores kunder og samarbejdspartnere. Derfor udbyder vi også et bredt udvalg indenfor skriveborde, lamper, mødestole samt andet kontorindretning som indeklima, fodstøtter, stoleunderlag, måtter, skærmvægge og skærmholdere. Gå på opdagelse blandt vores mange produkter på vores hjemmeside.

Få rådgivning og bliv klædt bedre på 

Kontakt os i dag, hvis du har forespørgsel eller ønsker rådgivning, så du kan blive klædt bedre på til at træffe de rette beslutninger. Kontakt os på 98 42 38 00 eller hjkontor@hjkontorcenter.dk og kom i kontakt vores dygtige eksperter. Du kan også besøge os på Virksomhedsvej 2 i Frederikshavn. Vi kan træffes mandag til torsdag kl. 08:00 – 16:00 eller fredag 08:00 – 15:30.

Produktkategorier

DAUPHIN KONTORSTOL VALO 92485 FULDPOLSTERET SORT FOCUS ARMLÆ

Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til tobiash@hjkontorcenter.dk

DAUPHIN KONTORSTOL VALO 92485 FULDPOLSTERET SORT FOCUS ARMLÆ

Velkommen, hvad handler du som?