MENU

Bliv erhvervskunde Kontakt Om os Kataloger Persondatapolitik Handelsbetingelser Tryksager Support

Vi kan mere end du tror

KABELBAKKE 147 CM ALU MODEL 2006
Moms på priser

Kontormøbler

KABELBAKKE 147 CM ALU MODEL 2006

Vi sidder klar til at hjælpe

Skab inspirerende rammer på kontoret

Et bredt udvalg af kontormøbler

  Sid godt hver dag

  De fysiske rammer på vores arbejdsplads er utrolig vigtigt for vores arbejdsglæde og trivsel. Det ved vi hos HJ Kontorcenter A/S, hvor vi har årtiers erfaring med at indrette kontormiljøer for rigtig mange virksomheder. Vi fører et bredt udvalg af møblementer, belysning og tilbehør til kontoret. Udover kontormøbler fører HJ kontorcenter A/S også et stort sortiment af kontorartikler, kopi- og printmaskiner, emballage og lager, rengøring, elektronik og meget mere. Derfor er HJ Kontorcenter A/S også totalleverandør til rigtig mange virksomheder og institutioner landet over.

  Billige kontormøbler

  Vi fører et bredt udvalg af forskellige kontormøbler, som kan være med til at gøre din arbejdsdag bedre. Du finder blandt andet et stort udvalg af kontorstole, skriveborde, lamper og mødestole. Du finder også artikler til kontorindretning, indeklima, fodstøtter, stoleunderlag, måtter, skærmvægge og skærmholdere. Uanset hvad du skal bruge, så har vi det til en særdeles skarp pris.

  Rådgivning, indretning og design

  Når du skal indrette et funktionelt og effektivt kontor eller arbejdsplads, så er der flere faktorer du skal være opmærksom på. For ud over at arbejdspladsen skal være funktionel og effektiv, så skal den også være komfortabel og behagelig, og for det tredje, så skal arbejdspladsen også gerne være indbydende, så vores mentale og kognitive tilstand hele tiden modnes, og dermed ikke mistrives.

  Vores konsulenter hjælper dig gerne med at indrette dit kontor, så det er moderne, komfortabelt og funktionelt for medarbejderne. Vi tegner og indretter gerne en løsning der passer til jeres behov. Kontakt os i dag for at komme i dialog med en af vores dygtige konsulenter. Vi står altid til rådighed.

  Ergonomiske og komfortable kontormøbler 

  De fælles kendetegn for vores sortiment af kontormøbler her hos HJ Kontorcenter A/S, er at vi sætter ergonomi og funktionalitet i højsædet. Det optimerer både arbejdsmiljøet og arbejdsglæden på både kort og langt sigt. Derudover går vi selvfølgelig altid efter at opfylde jeres ønsker, så I ender med en ideel løsning. Ergonomiske møbler og tilbehør til kontoret og arbejdspladsen giver dig mere støtte og komfort på den lange bane. Det beskytter og forebygger, med andre ord, din krop mod unødvendigt slid og arbejdsskader ved f.eks. at du sidder forkert eller hviler din arme forkert. Hvis du vil høre mere om hvordan du kan få fat i de mest optimale ergonomiske møbler og tilbehør, så kontakt os, og kom i dialog med vores dygtige konsulenter.

  Flere årtier med kvalitet og service på højeste niveau

  Ved HJ Kontorcenter A/S har vi udmærket os i årtier ved at sætte kvaliteten af vores produkter, rådgivning og service op på øverste hylde. Vores strategi er ligetil; vi er lokale, personlige og til stede, og det skulle man gerne kunne mærke i vores service, upåagtet om det er fysisk, via mail eller telefon. Vi kæmper hver dag for at give vores kunder en god oplevelse og et bedre arbejdsliv, hvor de trives og udvikles. Vi fører et bredt udvalg på vores webshop, men hvis du ikke kan finde hvad du lige præcis søger, så tage endelig fat i os, da vi kan meget mere end vi er i stand til at vise her på vores webshop.

  Ring til os i dag 

  Vores dygtige personale sidder klar til at hjælpe og rådgive dig ved telefonen og computeren hver hverdag fra kl. 08:00 – 16:00 og fredage kl. 08:00 – 15:30. Du kan også besøge os på virksomhedsvej 2 i Frederikshavn, hvor du også kan få professionel rådgivning af vores konsulenter eller handle i vores butik. Vi har flere årtiers erfaring med indretning af kontormiljøer og arbejdspladser. Ring på 98 42 38 00 eller skriv til hjkontor@hjkontorcenter.dk.

  Produktkategorier

  KABELBAKKE 147 CM ALU MODEL 2006

  Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

  Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til tobiash@hjkontorcenter.dk

  HJ Kontorcenter A/S køber Kontor & Papir i Hjørring

  KABELBAKKE 147 CM ALU MODEL 2006

  Velkommen, hvad handler du som?