MENU

Bliv erhvervskunde Kontakt Om os Kataloger Persondatapolitik Handelsbetingelser Tryksager Support

Vi kan mere end du tror

FODSTØTTE TWIN ERGONOMIC SORT 3121
Moms på priser

Fodstøtter

Søg

Prisleje

Prisleje
Filtre – Vis kun

Mærker

Mærker
  • Mayland (18)
FODSTØTTE TWIN ERGONOMIC SORT 3121

Vi sidder klar til at hjælpe

Prisleje

Prisleje

Mærker

Mærker
  • Mayland (18)
Sortering

Sæt ergonomien i fokus

Fodstøtter til kontoret er en enkel og effektiv løsning til at øge ergonomien og komforten på arbejdspladsen. En fodstøtte kan hjælpe med at opretholde en sund kropsholdning og samtidig forbedre blodcirkulationen. Der er mange fordele ved at have en fodstøtte på sin kontorplads. Her hos HJ Kontorcenter A/S kan du finde et udvalg af fodstøtter, som kan øge ergonomien på din arbejdsplads eller kontor. Du finder også gode løsninger til at få mere ergonomi ind på arbejdspladsen blandt vores kontorstole, skriveborde, stoleunderlag og mødestole.

Derfor er en fodstøtte en god ide 

Der er flere forskellige grunde til at en fodstøtte er en god ide. Den første er, at den forebygger mod smerter og træthed i fødder og ben. Man skal altid huske at skifte stilling i løbet af arbejdsdagen, men det kan føre til smerter og træthed, hvis man sidder for længe i den samme stilling, og det kan en fodstøtte afhjælpe med, da den kan forbedre blodcirkulationen. Dernæst øger den komforten og hjælper til at opretholde en komfortabel kropsholdning ved at give benene støtte.

Alt det et kontor skal bruge 

Hos HJ Kontorcenter A/S finder du alt det et kontor skal bruge af kontormøbler og til kontorindretning. Hos os får du endda mulighed for at få rådgivning og hjælp til at indrette kontoret. Vi har konsulenter og eksperter med unik viden, som vi har opbygget siden vi startede tilbage i 1983. Kontakt vores personale for at høre mere om dine muligheder.

Kontakt os med din forespørgsel 

Har du et spørgsmål eller en forespørgsel til vores personale omkring vores fodstøtter eller andre produkter, så kontakt os på 98 42 38 00 eller skriv til os på hjkontor@hjkontorcenter.dk. Vores telefoner er åbne mandag til torsdag kl. 08:00 – 16:00 og fredag kl. 08:00 – 15:30. Du kan også besøge os indenfor vores åbningstider i vores butik på Virksomhedsvej 2 i Frederikshavn.

Produktkategorier

FODSTØTTE TWIN ERGONOMIC SORT 3121

Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til tobiash@hjkontorcenter.dk

HJ Kontorcenter A/S køber Kontor & Papir i Hjørring

FODSTØTTE TWIN ERGONOMIC SORT 3121

Velkommen, hvad handler du som?