MENU

Bliv erhvervskunde Kontakt Om os Kataloger Persondatapolitik Handelsbetingelser Tryksager Support

Vi kan mere end du tror

LIMMAPPE EURO A4 1,5 MM HVID/KLAR T/15 ARK
Moms på priser

Indbinding

Søg

Prisleje

Prisleje
LIMMAPPE EURO A4 1,5 MM HVID/KLAR T/15 ARK

Vi sidder klar til at hjælpe

Prisleje

Prisleje
Sortering

Spiralindbinding og meget mere

Er du på jagt efter udstyr og artikler til indbinding, så er du kommet til det helt rigtige sted. Her hos HJ Kontorcenter A/S fører vi nemlig et bredt sortiment af alt til indbinding og alt det tilbehør som følger med. Du finder solide indbindingsmaskiner til en særdeles god pris, så du kan komme i gang med indbinding og efterfølgende arkivere eller skabe overblik over dine vigtige dokumenter. Er du ikke kun på jagt efter udstyr til indbinding, så finder du også meget andet her hos os. Blandt andet dokumentmapper, laminering, skriveartikler, notesbøger, skriveblokke, mødeudstyr og meget mere. Og kan du ikke umiddelbart finde det du skal bruge her på vores hjemmeside, så tøv ikke med at kontakte vores dygtige personale, som helt sikkert kan hjælpe med at finde det du søger alligevel.

Indbindingsmaskiner til kontoret

Hos HJ Kontorcenter A/S har vi et udvalg af indbindingsmaskiner, der matcher ethvert behov man måtte have som virksomhed eller institution til indbinding. Du kan vælge mellem spiralindbinding, limindbinding og wireindbinding. Hvis du har nogle dokumenter, du skal præsentere for dine kolleger, kan vores indbindingsmaskiner være med til at gøre en stak papirer lidt mere indbydende at bladre igennem.

Kvalitet og service siden 1983

Hos HJ Kontorcenter A/S bestræber vi os på at være til stede og lokale i vores dialog med kunder og samarbejdspartner. Vi arbejder hver dag for at give den bedste oplevelse og rådgivning til alle vores kunder. Det gør vi gennem vores mangeårige erfaring i branchen, som har givet os en unik viden på kontorartikler og meget andet inden for branchen. Har du en forespørgsel eller et spørgsmål til et af vores mange produkter, så kontakt vores dygtige personale på 98 42 38 00 eller hjkontor@hjkontorcenter.dk. Du kan også møde os på Virksomhedsvej 2 i Frederikshavn fra mandag til torsdag kl. 08:00 – 16:00 og fredag kl. 08:00 – 15:30.

Produktkategorier

LIMMAPPE EURO A4 1,5 MM HVID/KLAR T/15 ARK

Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til tobiash@hjkontorcenter.dk

LIMMAPPE EURO A4 1,5 MM HVID/KLAR T/15 ARK

Velkommen, hvad handler du som?