MENU

Bliv erhvervskunde Kontakt Om os Kataloger Persondatapolitik Handelsbetingelser Tryksager Support

Vi kan mere end du tror

CASE LOGIC 15-16″ LAPTOP SLEEV PASSER TIL 15-16″ PC
Moms på priser

Computertasker

Søg

Prisleje

Prisleje
Filtre – Vis kun

Mærker

Mærker
  • Mayland (18)
CASE LOGIC 15-16″ LAPTOP SLEEV PASSER TIL 15-16″ PC

Vi sidder klar til at hjælpe

Prisleje

Prisleje

Mærker

Mærker
  • Mayland (18)
Sortering
Tilbud!

EKSTRA NEDSAT PRIS

Tag computeren med dig på farten

Når du er på farten med dine elektroniske enheder, er det vigtigt at beskytte dem mod skader og sikre, at de forbliver intakte. Hos HJ Kontorcenter A/S forstår vi vigtigheden af en mobil arbejdsstation, og derfor tilbyder vi et bredt udvalg af computertasker, der opfylder dine behov.

Vores computertasker er designet til at kombinere funktionalitet, holdbarhed og stil. Uanset om du har brug for en letvægtstaske til daglig pendling eller en mere robust rygsæk til længere rejser, har vi den rette løsning til dig. Vores tasker er fremstillet af høj kvalitet, slidstærkt materiale, der beskytter dine enheder mod stød, støv og ridser.

Ideel til den moderne arbejdsplads

På den moderne arbejdsplads er din arbejdsstation ofte mobil. Derfor er det vigtigt, at din bærbare computer og andre tilbehør som mus, tastaturer og PC-skærme er kan opbevare og transporteres sikkert. Derfor er vores computertasker udstyret med polstrede rum og justerbare stropper, der sikrer en perfekt pasform til dine enheder og forhindrer dem i at glide rundt under transport. Du kan have fuld tillid til, at dine elektroniske enheder er sikkert beskyttet, uanset om du er på vej til kontoret, til møder eller på forretningsrejser.

Vores udvalg af computertasker kombinerer praktiske funktioner med moderne design. Vi tilbyder forskellige størrelser, farver og stilfulde detaljer, der passer til din personlige smag og professionelle image. Med vores tasker kan du rejse i stil og samtidig være sikker på, at dine enheder er godt beskyttet.

Tag kontakt til vores eksperter (H2)

Beskyt dine elektroniske enheder med vores pålidelige og holdbare computertasker. Uanset om du er en travl forretningsperson eller en studerende på farten, har vi den rette taske til dig. Besøg HJ Kontorcenter A/S i dag, og opdag vores udvalg af tasker, der sikrer sikker transport af dine enheder.

Hvis du har spørgsmål til cores computertasker eller andre produkter, så kontakt os på 98 42 38 00 eller hjkontor@hjkontorcenter.dk. Vi har mere end 40 års erfaring inden for branchen. Du kan også besøge os på Virksomhedsvej 2 i Frederikshavn, hvor vi har åbent mandag til torsdag kl. 08:00 – 16:00 samt fredag kl. 08:00 – 15:30.

Produktkategorier

CASE LOGIC 15-16″ LAPTOP SLEEV PASSER TIL 15-16″ PC

Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til tobiash@hjkontorcenter.dk

HJ Kontorcenter A/S køber Kontor & Papir i Hjørring

CASE LOGIC 15-16″ LAPTOP SLEEV PASSER TIL 15-16″ PC

Velkommen, hvad handler du som?