MENU

Bliv erhvervskunde Kontakt Om os Kataloger Persondatapolitik Handelsbetingelser Tryksager Support

Vi kan mere end du tror

A4 KOPIPAPIR SKY COPY HVID 80 GR., PK/500 ARK
Moms på priser

Printerpapir

Søg

Prisleje

Prisleje
Filtre – Vis kun

Mærker

Mærker
  • Bantex (1)
A4 KOPIPAPIR SKY COPY HVID 80 GR., PK/500 ARK

Vi sidder klar til at hjælpe

Prisleje

Prisleje

Mærker

Mærker
  • Bantex (1)
Sortering

Printerpapir i alle papirstørrelser

Selvom der efterhånden bruges mindre papir, er kopipapir og printerpapir stadig helt uundværligt i de fleste virksomheder. Valg af papirets størrelse, vægt, hvidhed osv. afhænger af, hvad du skal printe. Hos HJ Kontorcenter A/S kan købe printerpapir i alle størrelser, så uanset hvad dit behov er, så har vi det du skal bruge. Selvfølgelig også efter hvilken kvalitet du ønsker papiret skal være i. Vi har selvfølgelig også et stort udvalg af kontormaskiner og multifunktionsprintere, som kan printe i alle slags størrelser herunder printere, Ricoh printere og storformatsprintere.

Papir i farver og til farveprint

Ud over papir til at printe i sort og hvid, så fører vi også et sortiment af bestrøget papir, som er udviklet specielt til digitaltryk og farvelaser. 4CC er allroundpapiret til kontoret, når der skal laves slagkraftige præsentationer og rapporter. Papiret giver en fremragende billedgengivelse og en utrolig jævn farvegengivelse. Udover papir til farveprint, finder du også kulørt printerpapir, karton, etiketter, plotterpapir og vandfastpapir.

Miljøvenligt papir

Hos HJ Kontorcenter A/S finder du et stort udvalg af papirartikler, som enten er miljømærket, produceret af genbrugte materialer eller svanemærket. Du finder både printerpapir, papir til farveprint, kulørt printerpapir, skriveblokke og post-it notes. Er du på jagt efter en mere miljøvenlig løsning, når det kommer til forbrug af papir, så kontakt os for at få den bedste rådgivning og support.

Få dækket dit behov af kopi og print artikler

Ved HJ Kontorcenter A/S kan du få dækket hele virksomheden behov af kopi og print artikler. Derudover har vi også et stort udvalg af kontorartikler, kontormøbler, emballage og lager, rengøring, elektronik og meget mere. Vi har en hel afdeling og teknikere ansat, som kan hjælpe din virksomhed med den bedste løsning. Ønsker I at få en vurdering af jeres nuværende forbrug, så tag kontakt til os på 98 42 38 00 eller hjkontor@hjkontorcenter.dk for at komme i dialog med vores konsulenter. Du kan også besøge os på Virksomhedsvej 2 i Frederikshavn mandag til torsdag kl. 08:00 – 16:00 og fredag kl. 08:00 – 15:30.

Produktkategorier

A4 KOPIPAPIR SKY COPY HVID 80 GR., PK/500 ARK

Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til tobiash@hjkontorcenter.dk

HJ Kontorcenter A/S køber Kontor & Papir i Hjørring

A4 KOPIPAPIR SKY COPY HVID 80 GR., PK/500 ARK

Velkommen, hvad handler du som?