ETIKETTER 76X39MM  HVID 192 STK/PK 3329
Moms på priser

Etiketter

Prisleje

Prisleje
ETIKETTER 76X39MM  HVID 192 STK/PK 3329

Vi sidder klar til at hjælpe

Vis filtre

Prisleje

Prisleje
131 Produkter

Sortering

Sortering

Etiketter til printere og manuelt brug

Her finder du ark, der kan bruges til at lave dine egne etiketter. Vi har etiketter til forskellige typer printere og kopimaskiner samt kombi, der passer til alle typer maskiner. Vær opmærksom på om din virksomhed bruger blæk- eller laserprintere, da varmepåvirkningen fra en laserprinter ødelægger dem der er beregnet til blækprintere. Desuden har vi manuelle, både med og uden tryk.

Etiketter til kopi og print

Hos HJ Kontorcenter A/S finder du et bredt udvalg af etiketter til kopi og print. Vi har etiketter til laserprintere og blækprintere, ligesom vi har vejrbestandige etiketter af polyester samt etiketter til manuelt brug, hvor man selv kan skrive med skriveartikler på etiketten. Hvis ud ikke kan finde det du er på udkig efter, så tøv ikke med at kontakte vores personale, som kan hjælpe med at finde en alternativ løsning.

Alt til kontoret samlet ét sted

Brug HJ Kontorcenter som din totalleverandør på alt indenfor kopi og print samt andet til kontoret, så du undgår at handle flere steder. Her får du service, kvalitet og favorable priser samlet ét sted. Derudover har vi et kæmpe udvalg af maskiner til til print af labels og etiketter.

Lokal og til stede

Sådan er vores strategi. Vi ønsker at agere lokalt og altid være til stede i vores dialog med vores kunder og samarbejdspartnere, og det ønske har vi haft siden vi startede tilbage i 1983. De godt 40 års erfaring har givet os en unik viden, som vi i dag formidler videre til vores kunder. Du kan også få inddele i vores unikke viden ved at kontakte os på 98 42 38 00 eller [email protected]. Du kan også møde os i vores butik på Virksomhedsvej 2 i Frederikshavn mandag til torsdag kl. 08:00 – 16:00 og fredag kl. 08:00 – 15:30.

MENU

ETIKETTER 76X39MM  HVID 192 STK/PK 3329

Vi kan mere end du tror

Produktkategorier

ETIKETTER 76X39MM  HVID 192 STK/PK 3329

Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til [email protected]

ETIKETTER 76X39MM  HVID 192 STK/PK 3329

Velkommen, hvad handler du som?