MENU

Bliv erhvervskunde Kontakt Om os Kataloger Persondatapolitik Handelsbetingelser Tryksager Support

Vi kan mere end du tror

PAPKASSE 310X230X250 MM A4 20018
Moms på priser

Papkasser

Søg

Prisleje

Prisleje

Mærker

Mærker
 • Bantex (44)
 • Durable (78)
 • Oxford (6)
 • Qline (3)

Papirstørrelse

Papirstørrelse
 • A3 papir (7)
 • A4 papir (81)
 • A5 papir (12)
 • A6 papir (5)
 • A7 papir (2)
PAPKASSE 310X230X250 MM A4 20018

Vi sidder klar til at hjælpe

Prisleje

Prisleje

Mærker

Mærker
 • Bantex (44)
 • Durable (78)
 • Oxford (6)
 • Qline (3)

Papirstørrelse

Papirstørrelse
 • A3 papir (7)
 • A4 papir (81)
 • A5 papir (12)
 • A6 papir (5)
 • A7 papir (2)
Sortering

Papkasser til ethvert behov

Papkasser kan have vidt forskellige funktioner i en virksomhed. Primært bruges de til pakning og forsendelse. Når man pakker varer i papkasser, er det vigtigt at sørge for, at de er pakket sikkert og godt. Derfor kan det være en god ide at bruge noget polstring eller fyld som boblefolie eller kassefyld. På den måde kan man forhindre, at varen tager skade under transport eller pakning. Vi har flere forskellige størrelser papkasser, som kan bruges til forskellige pakninger og forsendelser. Kontakt os for at høre om hvilke muligheder vi kan tilbyde jer.

Hvad skal man vælge? Valg af papkasser 

Papkasser kan have mange funktioner som en vigtig del af logistik- og forsyningskæden i virksomheden. Hos HJ Kontorcenter sælger vi papkasser i flere forskellige størrelser og 1-lags eller 2-lags, som kan bruges til lageropbevaring, pakning og forsendelse. Uanset hvad du skal bruge papkassen til, så har vi helt sikkert noget, som kan matche dit behov.

Den primære fordel ved papkasser, er at de er holdbare og beskytter varerne mod skader under transport og opbevaring. Papkasser er ligeledes et miljøvenligt produkt i den forstand at de kan genbruges og genanvendes flere gange. Dertil kan man få papkasser i forskellige mål, så de passer lige til det du skal pakke, opbevare eller afsende.

Papkasser på mål

Hos HJ Kontorcenter A/S kan du via af vores filtreringssystem til venstre på skærmen, nemt navigere dig frem til hvilken papkasse du har behov for ift. længde, bredde og højde. Husk, at det altid er de indvendige dimensioner, som er opgjort på papkassen. Dermed er du sikker på, at du præcis har plads til det du skal opbevare eller afsende.

Vi har et stort udvalg af forskellige størrelser, og finder du ikke lige præcis den størrelse du kan skal bruge, så tøv ikke med at kontakte os.

Beskyttelse til papkasser

Hos HJ Kontorcenter A/S kan du også finde beskyttelse til dine papkasser, som kassefyld, bølgepap og boblefolie. Det er vigtigt at passe godt på de varer eller produkter som skal afsendes eller opbevares således de ikke går i stykker undervejs eller på lageret, hvor de eventuelt opbevares.

Lukning af papkasser

Er du på jagt efter noget som kan bruges til at lukke eller forsejle papkasser til forsendelse eller opbevaring, så finder du også det her hos HJ Kontorcenter A/S. Vi fører et stort udvalg af pakketape og indpakningspapir som typisk bruges til at lukke papkasser af inden forsendelse, og dermed sikre at varer ikke falder ud af papkassen. Du finder ligeledes folie eller strækfilm, som kan bruges til palletering eller lukning af papkasser.

Totalleverandør til emballage 

Hos HJ Kontorcenter A/S kan vi være jeres foretrukne totalleverandør indenfor emballage. Vi udbyder et bredt sortiment af miljøvenlig emballage, bølgepap, følgeseddellommer, pakketape, indpakningspapir, poser, paprør og catering emballage. Som erhvervskunde får du endda mulighed for at skabe overblik over dit emballage behov og kan ligeledes oprette favoritlister, så du nemt genbestille.

Vores ekspedition sidder klar

Har du spørgsmål til vores papkasser eller forespørgsel til nogle af vores andre produkter eller services, så tøv ikke med at tage fat på vores dygtige personale på 98 42 38 00 eller hjkontor@hjkontorcenter.dk. Vi sidder klar ved computeren eller telefonen mandag til torsdag kl. 08:00 – 16:00 og fredag kl. 08:00 – 15:30. Du kan også besøge vores butik og kontor på Virksomhedsvej 2 i Frederikshavn.

Produktkategorier

PAPKASSE 310X230X250 MM A4 20018

Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til tobiash@hjkontorcenter.dk

Se 2-lags papkasser her

Se 1-lags papkasser her

PAPKASSE 310X230X250 MM A4 20018

Velkommen, hvad handler du som?