PAPKASSE 190X100X70 MM 4 MM
Moms på priser

Papkasser

Prisleje

Prisleje
PAPKASSE 190X100X70 MM 4 MM

Vi sidder klar til at hjælpe

Vis filtre

Prisleje

Prisleje
134 Produkter

Sortering

Sortering

1- Og 2-lags papkasser 

Papkasser kan have mange funktioner som en vigtig del af logistik- og forsyningskæden i virksomheden. Hos HJ Kontorcenter sælger vi papkasser i flere forskellige størrelser og 1-lags eller 2-lags, som kan bruges til lageropbevaring, pakning og forsendelse. Uanset hvad du skal bruge papkassen til, så har vi helt sikkert noget, som kan matche dit behov.

Den primære fordel ved papkasser, er at de er holdbare og beskytter varerne mod skader under transport og opbevaring. Papkasser er ligeledes et miljøvenligt produkt i den forstand at de kan genbruges og genanvendes flere gange.

Papkasser til ethvert behov

Papkasser kan have vidt forskellige funktioner i en virksomhed. Primært bruges de til pakning og forsendelse. Når man pakker varer i papkasser, er det vigtigt at sørge for, at de er pakket sikkert og godt. Derfor kan det være en god ide at bruge noget polstring eller fyld som boblefolie eller kassefyld. På den måde kan man forhindre, at varen tager skade under transport eller pakning. Vi har flere forskellige størrelser papkasser, som kan bruges til forskellige pakninger og forsendelser. Kontakt os for at høre om hvilke muligheder vi kan tilbyde jer.

Totalleverandør til emballage 

Hos HJ Kontorcenter A/S kan vi være jeres foretrukne totalleverandør indenfor emballage. Vi udbyder et bredt sortiment af miljøvenlig emballage, bølgepap, følgeseddellommer, pakketape, indpakningspapir, poser, paprør og catering emballage. Som erhvervskunde får du endda mulighed for at skabe overblik over dit emballage behov og kan ligeledes oprette favoritlister, så du nemt genbestille.

Vores ekspedition sidder klar

Har du spørgsmål til vores papkasser eller forespørgsel til nogle af vores andre produkter eller services, så tøv ikke med at tage fat på vores dygtige personale på 98 42 38 00 eller [email protected]. Vi sidder klar ved computeren eller telefonen mandag til torsdag kl. 08:00 – 16:00 og fredag kl. 08:00 – 15:30. Du kan også besøge vores butik og kontor på Virksomhedsvej 2 i Frederikshavn.

MENU

PAPKASSE 190X100X70 MM 4 MM

Vi kan mere end du tror

Produktkategorier

PAPKASSE 190X100X70 MM 4 MM

Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til [email protected]

PAPKASSE 190X100X70 MM 4 MM

Velkommen, hvad handler du som?