MENU

Bliv erhvervskunde Kontakt Om os Kataloger Persondatapolitik Handelsbetingelser Tryksager Support

Vi kan mere end du tror

A4 CHARTEK QLINE M/PRÆG 54832 PLASTOMSLAG 400075079
Moms på priser

Kontorartikler

A4 CHARTEK QLINE M/PRÆG 54832 PLASTOMSLAG 400075079

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe

Gør dine præsentationer og møder skarpe, effektive og fængende

Vores mest populære kontorartikler

  Ringbind og brevordnere

  Kuglepenne, blyanter og tuscher

  Post-it notes og andre skriveblokke

  Køb kontorartikler online

  Kontorartikler spænder over rigtig mange forskellige produkter. Dog har de alle det tilfældes, at de gør vores arbejdsliv nemmere, og her hos HJ Kontorcenter går vi meget op at skabe de bedste rammer for hinandens og andres arbejdsliv. Gennem vores liv bruger vi store mængder af vores tid på at arbejde. Derfor skal man selvfølgelig også have de bedste fysiske rammer til at trives og præstere, både når det gælder erhverv og privat. Udover kontorartikler dækker vores hovedkategorier også over kopi & print, kontormøbler, emballage og lager, rengøring, elektronik, IT-services og meget mere.

  Kontorartikler til alle afdelinger og arbejdsopgaver

  Hos HJ Kontorcenter A/S har vi et stort udvalg af alt din virksomhed skal bruge af kontorartikler og andre forbrugsvare. Skal du holde møde, så har vi et stort udvalg af AV- & konferenceudstyr, som kan gøre dine møder langt mere organiseret og spændende. Ligeledes finder du et bredt udvalg af dokumentmapper samt diverse arkiveringsartikler. Er du typen der var glad for tiden før digitaliseringen, så tilbyder vi også et stort sortiment af skriveartikler, skriveblokke og notesbøger, så du nemt kan tage noter eller skrive noget ned. Sidst men ikke mindst, finder du også kalendere, laminering, indbinding, regnemaskiner, skæremaskiner, makulatorer og meget mere.

  Billige kontorartikler af god kvalitet 

  Vi bestræber os altid på at levere og præsentere et stort sortiment med de bedste produkter til den billigste pris, så du altid er tryg ved at handle hos HJ Kontorcenter A/S. Du kan på de fleste kontorartikler købe helt ned til et styk, men kan opnå en billigere stykpris ved at købe større mængder. Gå på opdagelse blandt vores mange kontorartikler, og find det du skal bruge. Er du på udkig efter noget, som du ikke lige umiddelbart kan finde, så tøv ikke med at kontakte os, for vi har helt sikkert mulighed for at hjælpe, selvom varen ikke er at finde på vores webshop.

  Fokus på kvalitet og service siden 1983

  Siden 1983 har HJ Kontorcenter A/S eksisteret for at gøre rammerne bedre på arbejdspladser og institutioner. Fokus har siden dengang været at have et bredt sortiment af kvalitetsprodukter og løsninger, som tilbydes sammen med en unik og uovertruffen service, hvor der sættes fokus på dialog og kunden.  Hos os sætter vi en dyd i, at alle kunder går herfra med en god oplevelse, og det samme skulle gerne spejle sig i alle de korrespondancer vi har med vores kunder, uanset om de er fysisk, via mail eller telefon.

  Køb det online igen og igen og igen

  På vores webshop kan du oprette dig som erhvervskunde, hvor du har mulighed for at se dine ordrer og faktura samt oprette favoritlister, med de kontorartikler, som din virksomhed hyppigt bruger. Vores personale hjælper gerne med at fastlægge virksomhedens forbrug og ud fra det oprette relevante favoritlister til at afdelinger. Derudover får du mulighed for at få adgang til vores eksklusive bonusprodukter, som du kan handle for de bonuspoint du optjener, når du handler som erhvervskunde hos HJ Kontorcenter A/S. Du vil altså opleve en masse fordele ved at oprette dig som erhvervskunde hos os. Handler du som erhverv, så kan du også nemt vælge om du vil se alle vores priser inklusiv eller eksklusiv moms, alt efter hvad der passer til dig.

  Har du spørgsmål? Gør brug af vores ekspertise

  Vores dygtige personale sidder klar ved telefonen fra mandag til torsdag kl. 08:00 – 16.00 og fredag kl. 08:00 – 15:30. Vores fysiske butik er ligeledes åbent i samme tidsrum. Så tøv ikke med at tage kontakt til os, hvis du har brug for at få overblik over dit forbrug af kontorartikler eller er på jagt efter bestemt kontorartikler. Kontakt os på hjkontor@hjkontorcenter.dk eller 98 42 38 00.

  Produktkategorier

  A4 CHARTEK QLINE M/PRÆG 54832 PLASTOMSLAG 400075079

  Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

  Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til tobiash@hjkontorcenter.dk

  HJ Kontorcenter A/S køber Kontor & Papir i Hjørring

  A4 CHARTEK QLINE M/PRÆG 54832 PLASTOMSLAG 400075079

  Velkommen, hvad handler du som?