MENU

Bliv erhvervskunde Kontakt Om os Kataloger Persondatapolitik Handelsbetingelser Tryksager Support

Vi kan mere end du tror

KILDEVAND 0.51L DENICE INCL. PANT
Moms på priser

Flere Produkter

KILDEVAND 0.51L DENICE INCL. PANT

Vi sidder klar til at hjælpe

Alt til gaveindpakning

Vi har mange flere produkter end du tror

  Drikkevarer & søde sager

  Køkkenrulle, staniol, servietter og andet service

  Fitnessudstyr, massage og anti-stress

  Vi kan mere end du tror

  Hos HJ Kontorcenter A/S har vi et enormt stort udvalg af produkter, som dækker alle flader, områder og afdelinger indenfor en hver virksomhed eller institution. Derfor har vi også en masse produktkategorier, som ikke lige indgår i vores andre hovedkategorier. Netop derfor har vi denne kategori, hvor vi kan have alle de produkter, som ikke lige umiddelbart passer under kontorartikler, printere, kontormøbler, emballage og lager, rengøring eller elektronik.

  Derfor finder du et bredt udvalg af alle mulige relevante forbrugsvarer til kontoret og lageret i denne kategori. Kan du stadigvæk ikke finde det du har brug for, så kontakt os endelig, for vi kan helt sikkert stadigvæk hjælpe, selvom vi måske ikke lige har produktet aktiveret på vores hjemmeside.

  Alt det du har brug for

  I denne kategori finder du alt det du måske ikke lige vidste, at virksomheden havde brug eller alt det, som du måske ikke vidste var i vores sortiment. Derfor stikker denne kategori også i alle mulige retninger, dog indeholder den helt sikkert noget relevant for dig. Her finder du blandt andet tryksager, drikkevarer og søde sager, gaveindpakning, fitnessudstyr til kontoret, firmagaver, nøgleskabe, visitkort og så sidst men ikke mindst vores restlager, hvor du kan gøre dig en ekstra god handel på varer som enten er udgået eller brugte.

  Rengøring og hygiejne

  Under denne kategori finder du ligeledes blandt andet et bredt udvalg af rengøringsartikler og hygiejneartikler, ligesom vi også har alt hvad der skal bruges for at holde kantinen ren og ryddelig hver dag. Du finder altså hvad der skal til for at holde en arbejdsplads ren og pæn i alle afdelinger. Du kan nemt bestille på vores hjemmeside, så hele tiden kan have nok af det hele, så du aldrig løber tør. Derudover finder du også alle vores værnemidler, hvor du kan tanke op af håndsprit og spritdispensere, så virksomheden kan mindske smitten lokalt på arbejdspladsen.

  Opnå fordele – bliv erhvervskunde

  Som erhvervskunde hos HJ Kontorcenter A/S kan du opnå en masse fordele. Du får blandt adgang og mulighed for at indsamle bonuspoint, som kan bruges til at handle alle vores skønne bonusprodukter. Derudover får du mulighed for at lave en eller flere favoritlister, så du nemt kan danne overblik over dit forbrug til flere forskellige afdelinger, og så du nemt kan genbestille det du har brug for. Vi hjælper gerne med at oprette favoritlisten for dig. Det og mange andre fordele får du ved at oprette dig som erhvervskunde hos os.

  Kvalitet og service hånd i hånd siden 1983

  Siden 1983 har vores fokus altid været rettet mod vores kunder og for at skabe en så god så mulig relation med dem. Det gør vi ved at være lokale og til stede. Vores dygtige personale er altid klar til at hjælpe, yde support eller indgå i en dialog, hvis I har en forespørgsel. Vi har stor og unik knowhow, som vi har opbygget gennem mere end 40 år i branchen. Vi ønsker at give vores kunder en god oplevelse hver gang de handler hos os. Hvad enten det er på vores webshop eller i vores fysiske butik på Virksomhedsvej 2 i Frederikshavn. Vores strategi er ligetil; vi er til stede og vi er lokale.

  Vores personale sidder klar

  Har du spørgsmål eller en forespørgsel på vores produkter eller services, så tøv endelig ikke med at tage fat på os. Vores eksperter og konsulenter sidder altid klar til at supportere og rådgive dig over telefonen, mail eller i vores butik på Virksomhedsvej 2 i Frederikshavn. Vores åbningstider gælder fra kl. 08:00 – 16:00 mandag til torsdag, og kl. 08:00 – 15:30 fredag. Du kan kontakte os på hjkontor@hjkontorcenter.dk eller 98 42 38 00.

  Produktkategorier

  KILDEVAND 0.51L DENICE INCL. PANT

  Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

  Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til tobiash@hjkontorcenter.dk

  KILDEVAND 0.51L DENICE INCL. PANT

  Velkommen, hvad handler du som?