MENU

Bliv erhvervskunde Kontakt Om os Kataloger Persondatapolitik Handelsbetingelser Tryksager Support

Vi kan mere end du tror

TILBUDSMAPPE A4 VIVIDA U/LOMME BLÅ
Moms på priser

Dokumentmapper

Søg

Prisleje

Prisleje
Filtre – Vis kun

Mærker

Mærker
  • Bantex (1)
TILBUDSMAPPE A4 VIVIDA U/LOMME BLÅ

Vi sidder klar til at hjælpe

Prisleje

Prisleje

Mærker

Mærker
  • Bantex (1)
Sortering

Stort udvalg af mapper

Det er altid vigtigt at holde styr på sine dokumenter og papirer, som man f.eks. har med på farten eller skal bruge til en præsentation hos en vigtig kunde eller klient. Hos HJ Kontorcenter A/S finder du et stort udvalg af forskellige mapper, der kan passe på vigtige dokumenter, fremstå flot eller hvis du blot skal holde løse papirer og noter samlet ét sted. Dokumentmapper viser kun ganske lidt af alt det vi tilbyder indenfor kontorartikler. Du finder blandt andet også alt til arkivering, konferenceudstyr, skriveredskaber, skriveblokke, notesbøger, kalendere og meget mere.

Konference- og præsentationsmapper

Skal du holde styr på vigtige dokumenter på en præsentabel måde, så er vores konferencemapper en god måde at gøre det på. De er helt ideelle for dig som er sælger eller på farten, hvor du skal møde kunder eller andre interessenter. Vores dokumentmapper eller præsentationsmapper kan holde styr på alt hvad du skal bruge, så som løst papir, kuglepenne, lommeregner eller andet smart og nemt tilbehør.

Hold styr på dine papirer med sortertingsmapper 

Du kender det sikkert godt, når man har lidt for meget papir man skal holde styr på, og forsøge at holde i en nogenlunde orden. Det kan godt være svært, hvis man hele tiden er på farten eller har en lidt hektisk arbejdsdag. Derfor er vores sorteringsmapper perfekte til dig, som trives i at have orden og struktur på alle det papir, man får samlet sammen i løbet af en arbejdsdag.

Saml dine tilbud i tilbudsmapper 

Når du skal modtage eller aflevere et tilbud i papirform, så er det altid rart at have sat sammen i en mappe. Det kan man gøre i vores tilbudsmapper, som er en nem måde at samle et tilbud på, som man kan aflevere i hånden til en potentiel kunde. Det er en supernem måde at holde styr på vigtigt papir eller aflevere et tilbud på en præsentabel måde.

Vi hjælper altid 

Hvis du har spørgsmål eller forespørgsler på vores produkter, så kan du kontakte vores dygtige personale på 98 42 38 00 eller hjkontor@hjkontorcenter.dk. Du kan også besøge os i vores butik på Virksomhedsvej 2 i Frederikshavn, hvor vi har åbent mandag til torsdag kl. 08:00 – 16:00 og fredag 08:00 -15:30.

Produktkategorier

TILBUDSMAPPE A4 VIVIDA U/LOMME BLÅ

Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til tobiash@hjkontorcenter.dk

HJ Kontorcenter A/S køber Kontor & Papir i Hjørring

TILBUDSMAPPE A4 VIVIDA U/LOMME BLÅ

Velkommen, hvad handler du som?