MENU

Bliv erhvervskunde Kontakt Om os Kataloger Persondatapolitik Handelsbetingelser Tryksager Support

Vi kan mere end du tror

KARTON SERIMATT 720X1020MM 350 GR.
Moms på priser

Karton

Søg

Prisleje

Prisleje
KARTON SERIMATT 720X1020MM 350 GR.

Vi sidder klar til at hjælpe

Prisleje

Prisleje
Sortering

Karton i flere forskellige størrelser

Karton er ofte det skriveunderlag vi tyer til, når der skal laves noget kreativt eller når der skal klippes eller klistres i skolen eller i anden institution. På arbejdspladsen kan karton være effektivt, når man ønsker at printe på et kraftigere materiale, hvis man f.eks. skal afsende noget, som man ikke ønsker er i risiko for at krølle eller gå i stykker. Her ved HJ Kontorcenter A/S kan du købe karton online i størrelse A4, A3 og A2. Så uanset hvad du skal bruge karton til, så finder løsningen her hos HJ Kontorcenter A/S.

Karton til printere 

I vores sortiment finder du printere, som kan printe på karton. Det afhænger af tykkelsen på kartonet og det kræver en kraftig og driftssikker printer, som kan kører papiret sikkert i gennem maskinen og levere et tilfredsstillende resultat, som kan bruges til møder, præsentationer eller lignende. Har du yderligere spørgsmål til brug af karton i printere, så kontakt vores personale, som sidder klar til at hjælpe.

Eksperter i printerløsninger

Kopi og print er et af vores kerneområder hos HJ Kontorcenter A/S, hvor vi har en hel afdeling ansat som eksperter inden for området. Udover printere til standard forbrug, så tilbyder vi også skræddersyede løsninger, som passer til dig, hvor behovet er større end normalt. Derfor hjælper vi tit kunder og samarbejdspartnere med at danne overblik over deres behov, så vi bedre kan vurdere hvilken løsning af storformatsprintere eller Ricoh printere, er den rigtige løsning.

Foruden printerløsninger fører vi et stort udvalg af de forbrugsvarer, som følger med, som blæk og toner, printerpapir, papir til plottere, vandfastpapir og miljøvenligt papir. Se hele vores udvalg her på vores hjemmeside.

Har du en forespørgsel?

Har du et spørgsmål til karton eller noget indenfor vores kerneområder kontorartikler, kopi og print, kontormøbler, emballage og lager, rengøring, elektronik og meget mere. Så tøv endelig ikke med at kontakte vores personale som sidder klar til at yde support mandag til torsdag kl. 08:00 – 16:00 og fredag kl. 08:00 – 15:30. Du kan kontakte os på 98 42 38 00 eller hjkontor@hjkontorcenter.dk. Man er også velkommen til at besøge os på Virksomhedsvej 2 i Frederikshavn.

Produktkategorier

KARTON SERIMATT 720X1020MM 350 GR.

Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til tobiash@hjkontorcenter.dk

KARTON SERIMATT 720X1020MM 350 GR.

Velkommen, hvad handler du som?