DENCON STOL SKIN SORT SÆDE NETRYG   31005
Moms på priser

Mødestole

Prisleje

Prisleje
DENCON STOL SKIN SORT SÆDE NETRYG   31005

Vi sidder klar til at hjælpe

Vis filtre

Prisleje

Prisleje
3 Produkter

Sortering

Sortering

Stole til møder, konferencer og kantinen

Vi kender alle en stols funktion. Man skal have mulighed for at sidde, og det skal gerne være komfortabelt, uanset hvilket rum stolen befinder sig i. Her hos HJ Kontorcenter A/S har vi et sortiment af stole, som kan bruges som mødestole, kantinestole eller konferencestole. Kendetegnet for disse stole er at de er designet til at give et moderne look til rummet og derudover give ergonomi og komfort, så stolen giver korrekt støtte til ryggen, nakken og skuldrene.

Den gode mødestol

Den gode mødestol, kantinestol eller konferencestol kommer i mange størrelser og former. Det afhænger som nævnt af rummet og den specifikke anvendelse. Nogle mødestole er letvægtige og er nemme at flytte rundt på, men andre er mere tunge og robuste for mere faste siddepladser. Mødestole kan også kategoriseres som konferencestole, gæstestole eller direktørstole.

En faktor man skal tage for øje, når man skal vælge en mødestol, er den forventede varighed af møder. Kortere møder kan kræve enkle, mere funktionelle mødestole, men længere møder kan kræve stole med et større ergonomisk fokus med funktioner, som indbygget polstring og justerbar ryglæn. Derudover kan man også tilvælge ekstra funktioner som integrerede armlæn, justerbare højder samt fleksible funktioner, der kan øge komforten.

Kontormøbler er et af vores kerneområder

Siden 1983 har kontormøbler og kontorindretning været et af vores kerneområder, og i dag har vi eksperter og konsulenter ansat til at rådgive vores kunder og samarbejdspartnere. Vi tilbyder ikke kun kontormøbler, men også at tegne og indrette kontormiljøer, hvor vi indretter med kontorstole, skriveborde, bordlamper, skærmvægge og meget mere. Her har vi altid effektivitet, komfort og ergonomi i fokus.

Kontakt os i dag, ikke i morgen

Har du spørgsmål til vores mødestole, kantinestole eller konferencestole, så skriv endelig til os på [email protected] eller ring til vores support på 98 42 38 00. Vi har altid god service for øje og samler kun på glade kunder. Du kan også besøge os på Virksomhedsvej 2 i Frederikshavn mandag til torsdag kl. 08:00 – 16:00 og fredag kl. 08:00 – 15:30.

MENU

DENCON STOL SKIN SORT SÆDE NETRYG   31005

Vi kan mere end du tror

Produktkategorier

DENCON STOL SKIN SORT SÆDE NETRYG   31005

Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til [email protected]

DENCON STOL SKIN SORT SÆDE NETRYG   31005

Velkommen, hvad handler du som?