MENU

Bliv erhvervskunde Kontakt Om os Kataloger Persondatapolitik Handelsbetingelser Tryksager Support

Vi kan mere end du tror

LUFTBOBLEPOSE AIRMAX NO13 W3 HVID 170X225MM – UDVENDIG MÅL
Moms på priser

Emballage & Lager

LUFTBOBLEPOSE AIRMAX NO13 W3 HVID 170X225MM – UDVENDIG MÅL

Vi sidder klar til at hjælpe

1- eller 2-lags papkasser

Emballage til ethvert behov

  Catering emballage og take away service

  Bio- og kassefyld

  Emballage og lagerartikler til alle afdelinger

  Emballage fylder rigtig meget for rigtig mange virksomheder. De seneste mange år har vi oplevet en stigning i salget af emballage til virksomheder og institutioner. Derfor har vi i dag et bredt sortiment af flere forskellige emballageartikler, som kan bruges til forsendelse, opbevaring, indpakning, catering og meget mere. Udover emballageartikler er HJ Kontorcenter A/S også førende indenfor en række andre kontorartikler, så som kontormøbler, rengøring, elektronik, IT-services og meget mere. Grundet vores brede sortiment, så er vi i dag totalleverandør for rigtig mange virksomheder. Det kan vi også nemt blive for din virksomhed. Kontakt os og fortæl os om virksomhedens behov og ønsker.

  Vores udvalg af emballage dækker over mange forskellige produkter, som kan hjælpe din virksomhed, institution eller event. Hos os finder du emballage og lagerartikler til alle virksomhedens afdelinger lige fra lager til kantinen. Udover miljøvenlig emballage finder du også alt der kan optimere din fragt og forsendelse. Her finder du papkasser og alt det du skal bruge dertil som artikler beskyttelse og lukning. Blandt vores catering emballage finder du alt slags engangsservice, som bruges til events, arrangementer, fester, festivaler og meget andet. Gå på opdagelse på vores hjemmeside, hvor du kan finde et væld af produkter og inspiration eller kontakt en af vores dygtige konsulenter.

  Miljøvenligt emballage

  I dag kan du få emballage til næsten alt, og brugen er forskellig emballage har udviklet sig meget gennem årene. Specielt er efterspørgslen på miljøvenlig og bæredygtig emballage steget markant de seneste år. Det har et stort fokus hos mange virksomheder, ligesom det også har det her hos os ved HJ Kontorcenter A/S. Vi tilbyder blandt bølgepap af genbrugt materiale og bionedbrydeligt fyld til papkasser, så ønsker du at sætte et mere positivt aftryk på miljøet og klimaet med den emballage I bruger på jeres arbejdsplads, så kan vi helt sikkert hjælpe jer i mål med det.

  Få alt til lageret og arbejdspladsen

  Vi har et udbredt varesortiment af alt du skal bruge til lageret eller værkstedet på arbejdspladsen. Her finder du blandt andet alt til palletering, affaldssortering, arbejdsborde, lagerlommer og emballagetape.

  Dertil har vi andre mindre varer under vores kategori andre lagervarer, hvor du kan gå på opdagelse, hvis du mangler snor, arbejdshandsker og meget mere.

  Bliv erhvervskunde og få overblik over dit emballageforbrug

  Vi rådgiver og hjælper mange virksomheder med at få styr og overblik over deres emballageforbrug. Vi rådgiver om hvordan du nemt kan genbestille, men også hvordan I kan nedbringe og gøre jeres emballageforbrug mere effektivt. Få rådgivning og styr på dit emballageforbrug ved at kontakte os vores konsulenter eller oprette dig som erhvervskunde på vores hjemmeside. Som erhvervskunde får du nemlig adgang til nogle helt særlige og eksklusive fordele

  Nordjysk service og kvalitet

  Siden 1983 har vi haft som ambition og mål at skabe bedre rammer på arbejdspladser og institutioner. Derfor kan vi i dag tilbyde en unik ekspertise, som vi har fået gennem vores mangeårige erfaring indenfor branchen. VI går hver dag efter at skabe gode oplevelser for de kunder, som besøger os på vores hjemmeside og fysisk i vores butik på Virksomhedsvej 2 i Frederikshavn. Derudover bestræber vi os på at tilbyde de bedste produkter og løsninger til vores kunder. Derfor har vi også nøje udvalgt vores leverandører, så du kan vælge mellem de bedste produkter til den billigste pris.

  Kontakt vores specialister

  Tøv endelig ikke med at hive fat i os, hvis du og din virksomhed har brug for emballage eller rådgivning og hjælp til at skabe overblik over jeres forbrug. Ring til os på 98 42 38 00 eller skriv til os på vores info-mail på hjkontor@hjkontorcenter.dk. Du kan også besøge os på virksomhedsvej 2 i Frederikshavn. Vi har åbent mandag til torsdag kl. 08:00 – 16:00 og fredag 08:00 – 15:30.

  Du kan også gå på opdagelse på vores hjemmeside, hvor du, udover en masse produkter, også kan finde en masse inspiration. Kan du ikke finde det du leder efter, så tag endelig fat på os, for vi kan helt sikkert hjælpe, selvom du ikke kan finde det du søger på vores hjemmeside.

  Produktkategorier

  LUFTBOBLEPOSE AIRMAX NO13 W3 HVID 170X225MM – UDVENDIG MÅL

  Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

  Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til tobiash@hjkontorcenter.dk

  LUFTBOBLEPOSE AIRMAX NO13 W3 HVID 170X225MM – UDVENDIG MÅL

  Velkommen, hvad handler du som?