MENU

Bliv erhvervskunde Kontakt Om os Kataloger Persondatapolitik Handelsbetingelser Tryksager Support

Vi kan mere end du tror

Moms på priser

Bliv erhvervskunde

Gør det nemt og opnå fordele - bliv erhverskunde

Få fri fragt på alle dine ordrer

Optjen bonuspoint og brug dem på bonusprodukter

Betal med faktura og se dem digitalt

Nem og hurtig genbestilling med favoritlister

Modtag unikke tilbud

Læs mere om vilkår og betingelser her

Udfyld formularen

Fordele, vilkår og betingelser for erhvervskunder

Som erhvervskunde hos HJ Kontorcenter A/S opnår du en lang række fordele, som du kan læse mere om her. Vores handelsbetingelser og persondatapolitik gælder ligeledes for vores erhvervskunder, som det gør for alle andre.

 

Fri fragt

Som erhvervskunde hos HJ Kontorcenter A/S opnår man fri fragt uanset ordrens størrelse. Det betyder, at du ikke skal tænke på fragtomkostninger, når du opretter en ny ordre eller genbestiller en ordre fra en favoritliste.

Bonuspoint og bonusprodukter

Som erhvervskunde optjener du bonuspoint, som kan bruges til at købe bonusprodukter. Hvert produkt i vores sortiment har en værdi i bonuspoint. Det betyder at når du, som erhvervskunde køber et produkt, så får du de bonuspoint, som produktet er værd indsat på en bonuspointskonto, som man kan tilgå via sin profil, som erhvervskunde.

Bonuspoint kan bruges til at betale for vores bonusprodukter, som er et bredt sortiment af søde sager, isenkram og meget mere. Her bliver sortimentet løbende fornyet. Du kan se vores sortiment af bonusprodukter her.

Bonuspoint kan ikke bruges på andet end bonusprodukter og kan ikke tilbagebetales i kroner og øre eller anden reel værdi. Ubrugte bonuspoint bliver automatisk slettet efter et år.

 

Betal med faktura og se dem digitalt

Som erhvervskunde får du muligheden for at blive kontokunde. Det er en fordelagtig betalingsmåde, hvor fakturaen bliver sendt direkte på mail og kan tilgås digitalt på erhvervskontoen. Her kan man også se en oversigt og tilgå tidligere faktura.

For at få lov til at blive kontokunde skal man kreditgodkendes af HJ Kontorcenter A/S. Processen bliver automatisk sat i gang, når man opretter sig, og det kræver ligeledes at man oplyser et gældende CVR-nr.

Vi forholder os retten til at afvise og annullere enhver kreditgodkendelse.

 

Oprettelse af favoritlister

Som erhvervskunde kan du oprette favoritlister, så du kan gemme de produkter, som er mest interessante for dig, så du ikke skal finde dem igen, når der skal genbestilles. Det er med andre ord en indkøbsliste, der nemt kan genbestilles og opdateres gang på gang.
Kender du ikke dit eksakte behov eller forbrug, så hjælper vi gerne med at skabe overblik samt oprette favoritlisterne for dig. Man kan lave flere forskellige favoritlister, så hvis man er en virksomhed med flere afdelinger og forskellige behov, kan man lave en favoritliste der matcher hver afdelings behov og forbrug.

 

Håndteringstillæg

Som erhvervskunde bliver der på hver ordre tilføjet et håndteringstillæg. Dette tillæg dækker over en række services, gebyrer og omkostninger, som vi har valgt at samle til en fast lav pris. Dette har vi valgt at gøre for at skabe mest muligt gennemsigtighed og sikre, at der ikke opstår pludseligt pålagte gebyrer eller andre uforudsete afgifter til vores kunder.

Håndteringstillægget dækker blandt andet over:

Pluk og pakning af varer
Miljørigtig afskaffelse af brugte forbrugsvarer
Pålagte gebyrer og afgifter fra leverandører og andre aktører.

 

Samtykke til markedsføring

Ved oprettelse som erhvervskunde accepterer du vores persondatapolitik og giver hermed HJ Kontorcenter A/S lov til at kontakte dig i salgs- og markedsføringsøjemed. HJ Kontorcenter A/S må fremover sende inspiration, tilbud og andet information via e-mail, telefon og lignende.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, ligesom du altid kan afmelde vores nyhedsbrev. Dette er muligt nederst i et modtaget nyhedsbrev eller ved at kontakte os på hjkontor@hjkontorcenter.dk

Du kan læse mere om hvordan vi håndterer din data i vores persondatapolitik.

Produktkategorier

Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til tobiash@hjkontorcenter.dk

HJ Kontorcenter A/S køber Kontor & Papir i Hjørring