MENU

Bliv erhvervskunde Kontakt Om os Kataloger Persondatapolitik Handelsbetingelser Tryksager Support

Vi kan mere end du tror

STEPPIE BALANCEPLADE INKL. SOFT TOP
Moms på priser

Måtter

Søg

Prisleje

Prisleje
Filtre – Vis kun

Mærker

Mærker
  • Mayland (18)
STEPPIE BALANCEPLADE INKL. SOFT TOP

Vi sidder klar til at hjælpe

Prisleje

Prisleje

Mærker

Mærker
  • Mayland (18)
Sortering

Måtter til forskellige formål

Måtter kommer I mange forskellige former og med mange forskellige formål. Hos HJ Kontorcenter A/S har vi et bredt udvalg af industrimåtter, arbejdsmåtter, ergonomimåtter og entrémåtter. Måtter er en vigtig del af ethvert hjem eller arbejdsplads, da de tjener forskellige formål. En klassisk og en af de mest almindelige måtter er entrémåtter, som er designet til at fjerne snavs og skidt fra sko, når man træder ind i en bygning eller ind på et kontor. Udover entrémåtter, så fører vi også et stort udvalg af arbejdsmåtter, som er specielt designet til at hjælpe folk med at stå komfortabelt, når man f.eks. skifter arbejdsstilling fra at sidde til at stå eller på arbejdspladser hvor medarbejdere altid står, som på fabrikker og andre industrivirksomheder.

Ergonomiske måtter

Arbejdsmåtter kaldes også ergonomiske måtter. Nogen måtter har selvfølgelig mere ergonomi end andre, men formålet er det samme. Nemlig at reducere træthed, uro og stress i ben og fødder, når medarbejdere skal stå op. Derudover reducerer og absorberer ergonomiske måtter stød og tryk. Det hele er med til at øge effektiviteten og produktiviteten på arbejdspladsen. Arbejdsmåtter kommer i forskellige størrelser og materialer. I vores sortiment er der noget til enhver smag, som passer til ethvert behov.

Sæt fokus på ergonomien

Hos HJ Kontorcenter A/S har vi masser af ergonomiske produkter, som kan bruges til forskellige formål til kontoret på arbejdspladsen eller hjemme i privaten. Vores udvalg spænder sig fra kontormøbler og indretning til kontorstole, skriveborde, lamper, stoleunderlag, skærmvægge og meget mere. Har du spørgsmål til et af vores mange ergonomiske produkter, så tøv ikke med at tage fat i os.

Kontakt os bare med det samme

Brænder du inde med spørgsmål til vores arbejdsmåtter eller entrémåtter, så tøv ikke med at kontakte os. Du skal også endelig kontakte os, hvis du har en generel forespørgsel til vores produkter eller services. Siden 1983 har vi brystet os af god service, så kontakt os på 98 42 38 00 eller hjkontor@hjkontorcenter.dk. Du kan også besøge vores kontor på Virksomhedsvej 2 i Frederikshavn.

Produktkategorier

STEPPIE BALANCEPLADE INKL. SOFT TOP

Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til tobiash@hjkontorcenter.dk

HJ Kontorcenter A/S køber Kontor & Papir i Hjørring

STEPPIE BALANCEPLADE INKL. SOFT TOP

Velkommen, hvad handler du som?