MENU

Bliv erhvervskunde Kontakt Om os Kataloger Persondatapolitik Handelsbetingelser Tryksager Support

Vi kan mere end du tror

PALMEBLAD TALLERKEN 16X24CM CUDURA
Moms på priser

Catering Emballage

Søg

Prisleje

Prisleje
Filtre – Vis kun

Papirstørrelse

Papirstørrelse
  • A3 papir (1)
PALMEBLAD TALLERKEN 16X24CM CUDURA

Vi sidder klar til at hjælpe

Prisleje

Prisleje

Papirstørrelse

Papirstørrelse
  • A3 papir (1)
Sortering

Engangsservice og take away emballage

Catering emballage er en vigtig faktor i at levere en succesfuld catering oplevelse. Det spiller en rolle i at sikre, at maden ankommer sikkert og frisk til kunden og bidrager også til at opretholde et professionelt image og minimere miljøpåvirkningen.

Når man vælger catering emballage, er der flere faktorer at overveje. Det er vigtigt, at emballagen er holdbar og sikker til transport og samtidig er nem at åbne og lukke, så kunderne kan nyde maden uden besvær.

Design af catering emballage spiller også en vigtig rolle. Ved at bruge farver, logoer og grafik kan man skabe et professionelt udseende og differentiere sig fra konkurrenterne. Det kan også være vigtigt at tage hensyn til, hvordan emballagen påvirker virksomhedens branding og image.

Samlet set er catering emballage en vigtig faktor i at levere en succesfuld catering oplevelse. Valg af holdbar, sikker og miljøvenlig emballage, som også er godt designet, kan hjælpe catering virksomheder med at differentiere sig fra konkurrenterne og tiltrække flere kunder.

Miljøvenligt catering emballage

Miljøpåvirkningen af catering emballage er også en væsentlig overvejelse. Catering virksomheder kan vælge at bruge genanvendelige og miljøvenlige materialer, såsom biologisk nedbrydeligt papir, sukkerrør eller bambus. Dette vil hjælpe med at reducere affaldsmængden og beskytte miljøet.

Det har vi heldigvis et bredt udvalg af her hos HJ Kontorcenter A/S, hvor du finder miljøvenligt engangsservice, såsom træbestik, tallerkner af palmeblade og bionedbrydelige krus.

Find alt indenfor emballage

Hos HJ Kontorcenter A/S finder du ikke kun emballage til catering og take away. Vi har et bredt sortiment indenfor emballage, som blandet betyder at du kan finde papkasser, alt til fragt og forsendelse, kassefyld, boblefolie, pakketape og meget mere. Derudover finder du også alt indenfor kontorartikler, kopi og print, kontormøbler og meget mere.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til emballage eller til noget af alt det andet vi kan, så kontakt vores personale på 98 42 38 00 eller hjkontor@hjkontorcenter.dk. Vi har mere end 40 års erfaring i branchen, så det er en unik viden, som vores personale besidder. Du kan også besøge os på Virksomhedsvej 2 i Frederikshavn, hvor vi har butik og kontor. Vi har åbent mandag til torsdag kl. 08:00 – 16:00 og fredag kl. 08:00 – 15:30.

Produktkategorier

PALMEBLAD TALLERKEN 16X24CM CUDURA

Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til tobiash@hjkontorcenter.dk

PALMEBLAD TALLERKEN 16X24CM CUDURA

Velkommen, hvad handler du som?