MENU

Bliv erhvervskunde Kontakt Om os Kataloger Persondatapolitik Handelsbetingelser Tryksager Support

Vi kan mere end du tror

A4 KOPIPAPIR IMAGE RAPSGUL IG50 80 G PK/500 ARK
Moms på priser

Kulørt Printerpapir

Søg

Prisleje

Prisleje
Filtre – Vis kun

Mærker

Mærker
  • Mayland (18)
A4 KOPIPAPIR IMAGE RAPSGUL IG50 80 G PK/500 ARK

Vi sidder klar til at hjælpe

Prisleje

Prisleje

Mærker

Mærker
  • Mayland (18)
Sortering

Printerpapir i farver

Image Coloraction er kulørt printerpapir til kopi, laser og inkjet. Serien består af 32 farver og er produceret efter miljøvenlige teknikker. Kvalitet, lysægthed og ensartethed er i top. Godkendt til svanemærkede tryksager. Image Coloraction kan anvendes til omslag, mellemlag, skilleark eller kreative projekter. Så er du på jagt efter kulørt printerpapir i forskellige farver, så er du kommet til det rette sted. Gå på udkig blandt vores store udvalg.

Et stort udvalg af forskellige farver

Blandt Image Collection udvalg er det svært ikke at finde det du leder efter. Der er masser af forskellige farve printerpapir at vælge mellem uanset om det skal være blå, gul, grøn, rød eller orange. Kan du ikke finde den farve du er på jagt efter, så kontakt os gerne, da vi ofte kan finde en løsning, selvom den måske ikke lige er på vores hjemmeside.

Få skræddersyet en printerløsning

Hos HJ Kontorcenter A/S har vi en hel afdeling dedikeret til at skabe kopi og print løsninger der passer til forskellige arbejdspladsers behov. Vores konsulenter fastlægger jeres behov og ud fra det fastsætter hvilken løsning der passer arbejdspladsen bedst. Vi tilbyder printere, storformatsprint og så er vi Nordjyllands førende leverandør på Ricoh Printere, som er ideelle kontormaskiner til dig, som søger en driftssikker løsning til et stort forbrug. Foruden kontormaskiner så fører vi også et stort udvalg af alle tænkelige forbrugsvarer til kopi og print, som blæk og toner, etiketter, karton, plotterpapir, vandfastpapir og miljøvenligt papir.

Support og rådgivning med erfaring

Siden HJ Kontorcenters for første gang slog dørene op i Frederikshavn i 1983, har vores mål været at give den bedst mulige rådgivning og service til vores kunder og samarbejdspartnere. Vores lokal forankring i Nordjylland gør os til en af branchens foretrukne nord for Limfjorden, men også andre steder i landet. Kontakt os på 98 42 38 00 eller hjkontor@hjkontorcenter.dk, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller services. Du kan også få betjening og rådgivning på vores kontor på virksomhedsvej 2 i Frederikshavn.

Produktkategorier

A4 KOPIPAPIR IMAGE RAPSGUL IG50 80 G PK/500 ARK

Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til tobiash@hjkontorcenter.dk

HJ Kontorcenter A/S køber Kontor & Papir i Hjørring

A4 KOPIPAPIR IMAGE RAPSGUL IG50 80 G PK/500 ARK

Velkommen, hvad handler du som?