MENU

Bliv erhvervskunde Kontakt Om os Kataloger Persondatapolitik Handelsbetingelser Tryksager Support

Vi kan mere end du tror

BOGSTØTTE METAL HVID 20CM 2STK/PK
Moms på priser

Kontorindretning

Søg

Prisleje

Prisleje
Filtre – Vis kun

Mærker

Mærker
  • Bantex (1)
BOGSTØTTE METAL HVID 20CM 2STK/PK

Vi sidder klar til at hjælpe

Prisleje

Prisleje

Mærker

Mærker
  • Bantex (1)
Sortering

Kontorindretning til erhverv

Hvordan man indretter sit kontor, er en selvfølgelig en smagssag ligesom det er en smagssag hvordan man indretter sit eget hjem. Men der ting man skal have for øje, når man indretter sit kontor. Et kontor skal først og fremmest være funktionelt og komfortabelt for at det kan give resultater og skabe de bedste rammer for ens medarbejdere. Kontorindretning er en bred betegnelse og kan dække alt lige fra vægure og kontorbeplantning til stumtjenere og knager. Hos HJ Kontorcenter A/S har vi konsulenter ansat, som hver dag hjælper og rådgiver vores kunder med indretning af kontorer og arbejdspladser.

Den komplette kontorløsning – Hvad er vigtigt?

Der kan opstå mange spørgsmål, når man skal indrette sit kontor. Hvordan indretter man et kontor? Hvad skal en kontorplads indeholde? Hvor meget plads skal en medarbejder have? Ja, listen med spørgsmål kan være lang. Hos HJ Kontorcenter A/S er vi vant til at blive møde med en række spørgsmål når det kommer til kontorindretning. Vi har i årevis hjulpet kunder med at indrette deres kontor og her har vi gjort to vigtige erfaringer. Et kontor skal først og fremmest være funktionelt og komfortabelt. I vores brede sortiment, som kontorforsyning og totalleverandør kan vi skabe de funktionelle løsninger med skriveborde, printere, whiteboards og hvad der nu ellers kan gøre en arbejdsdag mere funktionel og effektiv. Derudover har vi et stort sortiment af kontor- og mødestole, fodstøtter og fitnessudstyr hvor det primære fokus er at styrke ergonomien og sundheden på arbejdspladsen. Prioriterer man funktionalitet og komfort når man skal indrette sit kontor, så ender man med godt resultat.

Få personlig rådgivning og ekspertise 

Med over 40 år i branchen tør vi godt kalde os selv eksperter. Vi tegner, forklarer og viser hver dag vores kunder, hvordan de kommer bedst muligt i mål med at indrette deres kontor og arbejdsplads. Vil du have samme rådgivning, så kontakt os på 98 42 38 00 eller hjkontor@hjkontorcenter.dk med din forespørgsel. Du kan også møde os i den virkelige verden ved at besøge os på Virksomhedsvej 2 i Frederikshavn.

Produktkategorier

BOGSTØTTE METAL HVID 20CM 2STK/PK

Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til tobiash@hjkontorcenter.dk

HJ Kontorcenter A/S køber Kontor & Papir i Hjørring

BOGSTØTTE METAL HVID 20CM 2STK/PK

Velkommen, hvad handler du som?