STOLEUNDERLAG 120X200CM U/PIG. 2,5MM M/LIGE KANT
Moms på priser

Stoleunderlag

Prisleje

Prisleje
STOLEUNDERLAG 120X200CM U/PIG. 2,5MM M/LIGE KANT

Vi sidder klar til at hjælpe

Vis filtre

Prisleje

Prisleje
17 Produkter

Sortering

Sortering

Få gulv og kontorstol til at holde længere

Stoleunderlag er en fornuftig og god investering til en kontorplads. Den virker som en ubrugelig og ligegyldig artikel, men den kan faktisk være en god investering for at passe bedrer på sit gulv og kontorstol. Et underlag til kontorstole beskytter nemlig gulvet under din stol for slid og snavs. Og det hjælper ligeledes til at skabe mere stabilitet for din kontorstol. Med andre ord, så er et stoleunderlag med til at sikre, at gulvet og kontorstolen holder længere.

Vælg mellem to slags 

Når du skal vælge underlag, så afhænger rigtig meget af hvilken slags gulv der er på kontoret og hvad for et materiale der er tale om. Står din kontorstol på et blødt underlag, f.eks. et gulvtæppe, anbefaler vi et stoleunderlag med pigge, så det bliver, hvor det er. Står din kontorstol derimod på et hårdt underlag, anbefaler vi stoleunderlag uden pigge. Uanset hvad du vælger, så er du allerede godt på ved til at passe meget bedre på dit gulv og kontorstol.

Alt indenfor kontormøbler 

Hos HJ Kontorcenter A/S har vi et stort udvalg af produkter indenfor kontormøbler og andet indretning. Vi har dedikerede medarbejde med flere års erfaring, der hver dag tegner og rådgiver kunder til hvordan deres nye arbejdspladser skal se ud. Vi har blandt andet et stort udvalg af bordlamper, fodstøtter, måtter, mødestole, skærmvægge og skærmholdere. Du kan også få indsigt i vores produkter ved at kigge på vores webshop eller kontakte os.

Rådgivning og service i top siden 1983

Siden 1983 har HJ Kontorcenter A/S leveret kvalitets løsninger og rådgivning til firmaer og institutioner i hele landet angående kontormøbler og indretning. Har du spørgsmål til vores stoleunderlag eller en anden forespørgsel, så kontakt os på 98 42 38 00 eller [email protected]. Du kan også få personlig rådgivning i vores butik på Virksomhedsvej 2 i Frederikshavn.

MENU

STOLEUNDERLAG 120X200CM U/PIG. 2,5MM M/LIGE KANT

Vi kan mere end du tror

Produktkategorier

STOLEUNDERLAG 120X200CM U/PIG. 2,5MM M/LIGE KANT

Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til [email protected]

STOLEUNDERLAG 120X200CM U/PIG. 2,5MM M/LIGE KANT

Velkommen, hvad handler du som?