MENU

Bliv erhvervskunde Kontakt Om os Kataloger Persondatapolitik Handelsbetingelser Tryksager Support

Vi kan mere end du tror

LOMMEREGNER TEXAS BAII PLUS FINANSREGNER 10-CIFRET
Moms på priser

Regnemaskiner

Søg

Prisleje

Prisleje
Filtre – Vis kun

Mærker

Mærker
  • Unilux (1)
LOMMEREGNER TEXAS BAII PLUS FINANSREGNER 10-CIFRET

Vi sidder klar til at hjælpe

Prisleje

Prisleje

Mærker

Mærker
  • Unilux (1)
Sortering

Lommeregnere til kontoret

Regnemaskiner er altid god at have ved hånden, når man hurtigt skal finde svaret på et regnestykke. I dagens kontorlandskab sidder man ofte ved en computer, som i høj grad også er regnemaskiner, men lagt de fleste foretrækker stadig at have en lommeregnere eller regnemaskiner fysisk på sit skrivebord. Her hos HJ Kontorcenter A/S har vi er bredt udvalg af lommeregner og regnemaskiner. Her der både den lille hurtige model og den store tunge model, som kan lidt mere end den lille. Find den du bedst kan lide, ved at gennemgår vores udvalg her.

Regnemaskine med strimmel

Vi fører også et lille udvalg af den helt klassiske regnemaskine med strimmel, som overraskende mange af vores kunder stadig gør brug af i dag. Det er en god og stabil maskine, som giver dig muligheden for at huske dine regnestykker ved at få dem på papir, når de printes på en strimmel eller bonrulle, som følger med maskinen. Så er du på udkig efter en lommeregner eller regnemaskine, som kan lidt ekstra, så er en regnemaskine med strimmel et godt bud.

Kontorartikler til virksomhedens afdelinger

Hos HJ Kontorcenter A/S kan man dække virksomhedens behov og forbrug af kontorartikler i alle afdelinger. Vores udvalg dækker alt indenfor skriveartikler, skriveblokke, notesbøger, konferenceudstyr, kalendere, laminering, indbinding, arkivering og meget mere. Siden 1983 har vi specialiseret os i at rådgive virksomheder og institutioner, så de bedre kender deres forbrug af kontorartikler.

Gør brug af vores viden og rådgivning

Flere årtier i branchen har givet os en unik viden, som vores personale i dag bruger, når vi er i dialog med vores kunder og samarbejdspartnere. Har du en forespørgsel eller et spørgsmål til et af vores mange produkter, så kontakt os endelig på 98 42 38 00 eller hjkontor@hjkontorcenter.dk. Du kan også få vejledning og rådgivning i vores butik på Virksomhedsvej 2 i Frederikshavn.

Produktkategorier

LOMMEREGNER TEXAS BAII PLUS FINANSREGNER 10-CIFRET

Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til tobiash@hjkontorcenter.dk

LOMMEREGNER TEXAS BAII PLUS FINANSREGNER 10-CIFRET

Velkommen, hvad handler du som?