MENU

Bliv erhvervskunde Kontakt Om os Kataloger Persondatapolitik Handelsbetingelser Tryksager Support

Vi kan mere end du tror

DAGKALENDER SORT PP 2024 24 2100 00
Moms på priser

Kalendere

Søg

Prisleje

Prisleje
Filtre – Vis kun

Mærker

Mærker
  • Mayland (18)
DAGKALENDER SORT PP 2024 24 2100 00

Vi sidder klar til at hjælpe

Prisleje

Prisleje

Mærker

Mærker
  • Mayland (18)
Sortering

Kalender 2024 

En fysisk kalender er stadig en utrolig populær vare, selvom digitaliseringen har gjort, at folk i højere grad bruger sin telefon og computer mere og mere. Her hos HJ Kontorcenter A/S har vi et bredt udvalg af forskellige kalendere, som er gode både til arbejdet og til privaten. Du finder blandt andet indexkalendere, ugekalendere, spiralkalendere, indbundet kalendere, timekalendere, årssæt, kalendere til væg og whiteboard, projektkalendere og bordkalendere.

Mayland kalender 

Efterspørgslen på næste års kalender er altid tårnhøj efter skolernes sommerferie, så man i god tid kan begynde at udfylde og planlægge næste års aktiviteter og opgaver. Det er også her fra du typisk kan begynde at bestille kalenderen til næste år. Skal du bruge næste års kalender før det, så kontakt os endelig, for vi kan altid hjælpe med en løsning. Vi har et rigtig stort udbud af Mayland kalendere, som den dag i dag, stadig er meget efterspurgt.

Planlæg din hverdag med en ugekalender 

En kalender med uger eller plannere er blandt vores mest solgte kalendere til erhverv og til private. Det er en nem og overskuelig måde at holde styr på møder, aftaler, arrangementer og meget andet i en travl hverdag. En kalender kan nemt være i en arbejdstaske eller computertaske, så man nemt kan opbevare den, og have den med på farten.

Leverandør af kontorartikler og god service siden 1983 

Siden 1983 har HJ Kontorcenter A/S været leverandør af et stort udvalg indenfor kontorartikler, som konferenceudstyr, dokumentmapper, arkivering, skriveredskaber, skriveblokke, notesbøger og meget mere. Vores strategi har altid været med ønsket om at være lokale og til stede i dialogen med vores kunder og samarbejdspartnere. 40 år i branchen har givet os en unik viden, som vores personale i dag gør brug af gennem telefonen, over mail eller når kunder får rådgivning i vores fysiske butik på Virksomhedsvej 2 i Frederikshavn. Du kan også få unik rådgivning ved at kontakte os på 98 42 38 00 eller hjkontor@hjkontorcenter.dk.

Produktkategorier

DAGKALENDER SORT PP 2024 24 2100 00

Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til tobiash@hjkontorcenter.dk

HJ Kontorcenter A/S køber Kontor & Papir i Hjørring

DAGKALENDER SORT PP 2024 24 2100 00

Velkommen, hvad handler du som?