MENU

Bliv erhvervskunde Kontakt Om os Kataloger Persondatapolitik Handelsbetingelser Tryksager Support

Vi kan mere end du tror

BORDVENTILATOR 23CM 2 HASTIGHEDER
Moms på priser

Indeklima

Søg

Prisleje

Prisleje
Filtre – Vis kun

Papirstørrelse

Papirstørrelse
  • A3 papir (1)
BORDVENTILATOR 23CM 2 HASTIGHEDER

Vi sidder klar til at hjælpe

Prisleje

Prisleje

Papirstørrelse

Papirstørrelse
  • A3 papir (1)
Sortering

Gør noget ved indeklimaet på kontoret

Et godt indeklima er afgørende for at skabe gode rammer på arbejdspladsen. Fugt, støv og ja sågar pollen, kan være årsager til at medarbejdere hver dag sidder i et opslidende indeklima. Det kan der heldigvis gøres noget ved. Hos HJ Kontorcenter A/S finder du et bredt udvalg af affugtere, luftrensere, befugtere, hybridmaskiner og filtre. Vores udvalg stammer primært fra det slidstærke mærke Woods, men vi har ligeledes maskiner fra Aeramax og Hace.

En Woods affugter eller luftrenser kan forbedre indeklimaet på din arbejdsplads markant. Når et lokale affugtes og luften renses, bekæmpes støv, pollen, skimmelsporer og andre skadelige partikler i luften. Dermed sænkes risikoen for, at de personer som opholder sig på din arbejdsplads, udvikler allergier og sygdomme.

Hvad er et godt indeklima?

Årsagerne til et dårligt indeklima kan være mange udover luftens kvalitet. Det kan f.eks. være træk eller temperaturen på arbejdspladsen, som er med til at trække indeklimaet i den forkerte retning. Arbejdstilsynet anbefaler en temperatur mellem 20-22 grader ved let fysisk aktivitet i institutioner og på arbejdspladser. Derudover er det altid vigtigt at holde luften ren ved rengøring og evt. affugtere og luftrensere. Desuden skal man ligeledes sørge for at lys- og lydforholdene er gode på arbejdspladsen. Dette kan man gøre med f.eks. gode lamper eller skærmvægge mellem kontorpladserne.

Vil du vide mere om hvordan man skaber et godt indeklima, så kontakt os, og kom i kontakt med en af vores eksperter.

Skab et godt kontormiljø med HJ Kontorcenter A/S

På vores webshop finder du alt det du skal bruge indenfor kontormøbler og kontorindretning for at skabe et godt og sundt miljø på kontoret og arbejdspladsen. Vi har et stort udbud af kontorstole, skriveborde, lamper, måtter, fodstøtter og meget mere. Er du på udkig efter noget specifikt, som du ikke lige umiddelbart kan finde, så tøv ikke med at kontakte os, da oftest kan hjælpe med at finde en løsning.

Kom i kontakt med vores personale 

Vores personale kan du komme i kontakt med mandag til torsdag kl. 08:00 – 16:00 og fredag kl. 08:00 – 15:30. Du kan kontakte os på 98 42 38 00 eller hjkontor@hjkontorcenter.dk med din forespørgsel eller spørgsmål til et af vores mange produkter. Du kan også besøge os på Virksomhedsvej 2 i Frederikshavn og få fysisk rådgivning.

Produktkategorier

BORDVENTILATOR 23CM 2 HASTIGHEDER

Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til tobiash@hjkontorcenter.dk

BORDVENTILATOR 23CM 2 HASTIGHEDER

Velkommen, hvad handler du som?