MENU

Bliv erhvervskunde Kontakt Om os Kataloger Persondatapolitik Handelsbetingelser Tryksager Support

Vi kan mere end du tror

PRINTER BROTHER J1050DW
Moms på priser

Printere

Søg

Prisleje

Prisleje
Filtre – Vis kun

Mærker

Mærker
  • Bantex (1)
PRINTER BROTHER J1050DW

Vi sidder klar til at hjælpe

Prisleje

Prisleje

Mærker

Mærker
  • Bantex (1)
Sortering

Brother Printere

HJ Kontorcenter A/S er en af Danmarks førende leverandør af Brother printere. Brother leverer små, stabile og leveringsdygtige printere, som passer perfekt til en virksomhed, institution eller privat med et mindre forbrug og behov. Blandt vores udvalg finder du blækprintere, laserprintere, multifunktionsmaskiner og fax-maskiner. Har din virksomhed et større behov, så anbefaler vi, at du kigger nærmere på vores Ricoh printere. Er du i tvivl om hvilken printer du skal vælge så tøv ikke med at tage fat på os.

Blækprinter eller laserprinter? 

Når du skal vælge en printer, skal man tage stilling til en række faktorer, før vi kan rådgive om hvilken printer der passer bedst til dit behov. Man skal blandt andet gerne kende sit forbrug, om man ønsker at printe med farve og generelt hvilket formål man skal bruge sin printer til. De faktorer er nemlig afgørende for om man skal vælge blæk eller laser, som anvender toner. En blækprinter er kendetegnende ved at være en god og simpel maskine, der er et godt valg til et mindre kontinuerligt forbrug eller hvis man er på jagt efter en god printer til hjemmekontoret.

Laserprinteren er et stabilt og mere holdtidsbart valg, hvis man printer jævnligt eller har et stort forbrug. Samtidig leverer laserprinteren et mere skarpt og klart resultat.

Er du i tvivl om hvad du skal vælge, så tøv ikke med at kontakte os.

Køb forbrugsvarer til printere online

På vores webshop kan du altid finde et stort udvalg af de forbrugsvarer, du skal bruge for at holde din printer kørende. Foruden blæk og toner, fører vi et bredt udvalg af papir, papir til farveprint, kulørt papir, plotterpapir, miljøvenligt papir, etiketter og karton.

Få rådgivning fra vores eksperter

Har du brug for rådgivning eller har du spørgsmål til vores produkter? Hos HJ Kontorcenter A/S finder du et stort udvalg af kontorartikler, kontorindretning, emballage, lager, elektronik og meget mere. Så kontakt vores support, som sidder klar til at hjælpe dig mandag til torsdag kl. 08:00 – 16:00 og fredag kl. 08:00 – 15:30. Kontakt os på 98 42 38 00 eller hjkontor@hjkontorcenter.dk. Du kan også få hjælp ved at møde os i vores butik på Virksomhedsvej 2 i Frederikshavn.

Produktkategorier

PRINTER BROTHER J1050DW

Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til tobiash@hjkontorcenter.dk

HJ Kontorcenter A/S køber Kontor & Papir i Hjørring

PRINTER BROTHER J1050DW

Velkommen, hvad handler du som?