MENU

Bliv erhvervskunde Kontakt Om os Kataloger Persondatapolitik Handelsbetingelser Tryksager Support

Vi kan mere end du tror

BORDPLADE 140 X 80 CM HVID LAMINAT
Moms på priser

Skriveborde

Søg

Prisleje

Prisleje
Filtre – Vis kun

Mærker

Mærker
  • Bantex (1)
BORDPLADE 140 X 80 CM HVID LAMINAT

Vi sidder klar til at hjælpe

Prisleje

Prisleje

Mærker

Mærker
  • Bantex (1)
Sortering

Ergonomiske skriveborde 

Ligesom kontorstole og computere, så er dit skriveborde også et yderst vigtigt møbel på din arbejdsplads. Det er dét som danner det bærende fundament for de kontormaskiner, vi bruger mest såsom computer og telefon. Derudover har det også en funktion som et støttende møbel, som skal bidrage til at ergonomien er i top, når du sidder og arbejder på din kontorplads. Her hos HJ Kontorcenter A/S finder du et bredt udvalg af forskellige skriveborde med forskellige funktioner, så det kan tilpasses efter den ergonomi du ønsker. Gå på opdagelse på vores webshop, hvor du også finder tilbehør til skriveborde, eller kontakt os med din forespørgsel, ønsker og behov.

Stilrene og funktionelle hæve-sænkeborde 

Et hæve-sænkebord har virkelig gjort sit indtog på arbejdsmarkedet de seneste mange år. Mulighed for at hæve eller sænke sit bord, så man selv kan styre og man vil sidde eller stå er noget der har hævet komforten og ergonomien på mange arbejdspladser. Det holder vores blodomløb godt i gang og faktisk forbrænder vi mere ved at stå op end ved at sidde ned, så der er helt klart også et sundhedsaspekt at tage højde for.

Skriveborde og meget mere

Hos HJ Kontorcenter A/S har vi meget mere end blot skriveborde. Vi udbyder et bredt udvalg af alt indenfor kontormøbler og kontorindretning. Det indbefatter blandt andet et stort udvalg af kontorstole, indeklima, bordlamper, fodstøtter, stoleunderlag, måtter, mødestole, skærmholdere og -vægge. HJ Kontorcenter A/S er en af Nordjyllands førende kontorforsyninger og dækker alt lige fra kontorartikler til rengøringsartikler til virksomheden.

Få rådgivning fra eksperter

Gennem vores mange år i branchen har vi tilegnet os en viden, som vi i dag bruger til at rådgive og supportere vores kunder og samarbejdspartnere. Den viden kan du også få gavn af, hvis du har en forespørgsel eller et spørgsmål til vores produkter. Kontakt os på 98 42 38 00 eller skriv til hjkontor@hjkontorcenter.dk. Du kan også besøge os på Virksomhedsvej 2 i Frederikshavn, hvor vi har åbent i vores butik mandag til torsdag kl. 08:00 – 16:00 og fredag kl. 08:00 – 15:30.

Produktkategorier

BORDPLADE 140 X 80 CM HVID LAMINAT

Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til tobiash@hjkontorcenter.dk

HJ Kontorcenter A/S køber Kontor & Papir i Hjørring

BORDPLADE 140 X 80 CM HVID LAMINAT

Velkommen, hvad handler du som?