MENU

Bliv erhvervskunde Kontakt Om os Kataloger Persondatapolitik Handelsbetingelser Tryksager Support

Vi kan mere end du tror

PLOTTERPAPIR 610MM X 50M 80GR. BRIGHT WHITE
Moms på priser

Storformatsprintere

PLOTTERPAPIR 610MM X 50M 80GR. BRIGHT WHITE

Vi sidder klar til at hjælpe

På jagt efter en storformatsprinter?

Den rigtige maskine afhænger af dit behov. Derfor er det altid det første vi klarlægger, når vi skal give et bud på den bedste og billigste løsning til vores kunder. 

Hos HJ Kontorcenter A/S er vi autoriserede forhandlere af Canon storformatsprintere og plottere. Det er vi fordi Canon leverer nogle kvalitetsbevidste og effektive maskiner. 

Hos HJ Kontorcenter A/S tror vi på at dialog er vejen frem i et godt samarbejde. Derfor spørger vores eksperter og konsulenter indenfor kopi og print altid ind til formålet og det forventede forbrug. Derfra udarbejder vi et tilbud, der matcher dit behov og forventninger. 

Lav en serviceaftale med os

Hos HJ Kontorcenter A/S tilbyder vi serviceaftaler som dækker teknikere, reservedele, kørsel og arbejdstid. 

Det gør vi for at give vores kunder ro i maven, når man investerer i storformatsprinter. 

Forbrugsstoffer skal du selv sørge for, men det har vi heldigvis et stort udvalg af, som du kan se her.

Kom i kontakt med vores kopi- og printeksperter. Udfyld formularen.

Øg virksomhedens effektivitet og lønsomhed med storformatsprintere

Storformatsprintere er relevant for en lang række forskellige virksomheder, som dagligt arbejder med f.eks. bygge- og renoveringsprojekter eller bare projekter i enhver virksomhed. Storformatprintere kan nemlig være med til at øge effektiviteten og det visuelle af et projekt i hvilken som helst virksomhed, og har man mange projekter i løbet af året, så bør man kraftigt overveje at investere i storformatsprintere. Her hos HJ Kontorcenter A/S kan man investere i alt inden for kopi og print, printere, Ricoh printere, printerpapir, miljøvenligt papir og meget mere.

Canon storformatsprinter

Vi fører et udvalg af Canon storformatsprintere og plottere. Det gør vi fordi de leverer en produktiv og driftssikker kontormaskine, som leverer et fremragende resultat. Vores teknikere er selvfølgelig udannede i at håndtere Canons kontormaskiner, hvis uheldet skulle være ude. Vi fører ligeledes et stort udvalg af blækpatroner og plotterpapir. Her hos HJ Kontorcenter A/S har vi en hel afdeling af konsulenter og teknikere dedikeret til at lave skræddersyede printerløsninger til vores kunder og samarbejdspartnere.

Alt til kopi og print

På vores webshop kan du finde alt inden for kopi og print. Ud over printere finder du også forbrugsartikler som printerpapir, papir til farveprint, kulørt printerpapir, etiketter, karton, vandfast papir og miljøvenligt papir. Kan du ikke finde det du er på udkig efter blandt vores mange produkter, så kontakt os endelig, så vi sammen kan finde en løsning, på det du efterspørger.

Få en skræddersyet printerløsning

Kontakt vores personale og kom i kontakt med vores konsulenter og eksperter, for at få en dialog om en skræddersyet løsning til virksomheden eller institutionen. Den rigtige maskine afhænger af dit behov, og det er vigtigt for os, at du får den bedste og billigste løsning. Derfor spørger vores eksperter inden for print og kopi altid ind til dit forventede forbrug, og udarbejder et tilbud, der matcher dit behov og forventninger. HJ Kontorcenter har egen serviceaftale som dækker teknikere, reservedele, toner, kørsel og arbejdstiden.

Udover printerløsninger, så finder du også kontorartikler, kontormøbler, emballage, rengøring, elektronik og meget mere.

Kontakt os på 98 42 38 00 eller hjkontor@hjkontorcenter.dk mandag til torsdag kl. 08:00 – 16:00 eller fredag kl. 08:00 – 15:30.

Produktkategorier

PLOTTERPAPIR 610MM X 50M 80GR. BRIGHT WHITE

Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til tobiash@hjkontorcenter.dk

HJ Kontorcenter A/S køber Kontor & Papir i Hjørring

PLOTTERPAPIR 610MM X 50M 80GR. BRIGHT WHITE

Velkommen, hvad handler du som?