MENU

Bliv erhvervskunde Kontakt Om os Kataloger Persondatapolitik Handelsbetingelser Tryksager Support

Vi kan mere end du tror

BOBLEFOLIE 30 CM X 150 M 50% RECYCLING
Moms på priser

Boblefolie

Søg

Prisleje

Prisleje
Filtre – Vis kun

Mærker

Mærker
  • Durable (21)
  • Unilux (2)
BOBLEFOLIE 30 CM X 150 M 50% RECYCLING

Vi sidder klar til at hjælpe

Prisleje

Prisleje

Mærker

Mærker
  • Durable (21)
  • Unilux (2)
Sortering

Beskyt varerne med bobleplast

Boblefolie er endnu en type emballage, som er yderst populær. Det er det fordi det er et godt produkt til at sikre produkter og varer under forsendelse og fragt. Det består af et lag af plastfilm med små luftbobler, der giver emballagen en høj stødabsorberende og polstrende effekt. Dette gør det til et ideelt valg, når man ønsker at beskytte skrøbelige eller let beskadigelige genstande under transport eller under opbevaring på et lager.

Boblefolie: Emballage til pakning og forsendelse

Boblefolie eller bobleplast har flere forskellige funktioner. Udover at det kan bruges til vikle rundt om produkter for beskyttelse og pakning, så kan det ligeledes bruges som kassefyld, så det på den måde kan sikre at produkter ikke ”slår” sig under fragt og forsendelse. Derudover kan bobleplast nemt skæres op, så kan tilpasse produktets form og udfylde de huller der måtte være, når produktet er lagt i papkassen.

Generelt er bobleplast en meget alsidig og økonomisk måde at beskytte og sikre produkter under forsendelse. Det kan tilpasses næsten ethvert produkt og beskytte hjørner og kanter samt følsomme overflader. Hos HJ Kontorcenter A/S kan du købe bobleplast af 50% genbrugsmateriale. Kontakt os for at høre mere.

Et stort sortiment af emballage

Hos HJ Kontorcenter A/S har vi et stort og bredt sortiment af emballage i mange forskellige typer. Du finder blandt andet bølgepap, følgeseddellommer, pakketape, poser, paprør, catering emballage og meget andet. Salget af emballage har været stødt stigende de sidste par år og derfor betragter vi os selv, som eksperter på området. Vi hjælper op grågiver med at skabe overblik over behovet og gør det nemt at genbestille. Kontakt os for at høre nærmere.

Spørgsmål til bobleplast?

Har du spørgsmål til bobleplast eller nogle af vores mange andre produkter, så tøv ikke med at kontakte vores dygtige personale. Siden 1983 har vi haft som strategi at levere den bedste service for vores kunder og den strategi efterlever vi stadig den dag i dag. Du kan kontakte os på 98 42 38 00 eller hjkontor@hjkontorcenter.dk. Du kan også få fysisk rådgivning i vores butik på Virksomhedsvej 2 i Frederikshavn.

Produktkategorier

BOBLEFOLIE 30 CM X 150 M 50% RECYCLING

Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til tobiash@hjkontorcenter.dk

BOBLEFOLIE 30 CM X 150 M 50% RECYCLING

Velkommen, hvad handler du som?