MENU

Bliv erhvervskunde Kontakt Om os Kataloger Persondatapolitik Handelsbetingelser Tryksager Support

Vi kan mere end du tror

BØLGEPAP 15 CM X 75 M
Moms på priser

Bølgepap

Søg

Prisleje

Prisleje

Mærker

Mærker
  • Durable (1)
BØLGEPAP 15 CM X 75 M

Vi sidder klar til at hjælpe

Prisleje

Prisleje

Mærker

Mærker
  • Durable (1)
Sortering

Bølgepap til forsendelse og indpakning

Bølgepap er en klassisk emballagetype, som er en meget efterspurgt vare her hos HJ Kontorcenter A/S. Det kan bruges i mange forskellige henseender, men bruges ofte til at beskytte og sikre produkter under forsendelse og fragt. Bølgepap består af tre lag, hvor midterlaget er bølget, og de yderste lag er flade. Dette giver bølgepap en høj modstandskræft og fleksibilitet mod tryk, vibrationer og stød. Og netop derfor er bølgepap en yderst brugbar emballage til forsendelse, fragt og pakning.

Bølgepap af genbrugte materialer

Hos HJ Kontorcenter A/S kan du købe bølgepap af delvist genbrugte materialer. Vi har et bredt udvalg af bølgepap i forskellige størrelser, som er produceret i delvist genanvendelige materialer. Ved at bruge emballage af genbrugte materialer reducerer man affaldsmængden og sparer energi og ressourcer, som normalt bruges til produktion af nyt bølgepap.

Kontakt os for at høre mere om miljøvenligt bølgepap og andet emballage.

Storleverandør af emballage 

Her ved HJ kontorcenter A/S kan du få alt det emballage en virksomhed eller institution skal bruge, hvad end det er til lageret, kantinen eller kontoret, så er det noget vi kan klare. Udover bølgepap, så kan du få papkasser, boblefolie, kassefyld, pakketape, miljøvenligt emballage og catering emballage. Vi hjælper også gerne med at skabe overblik over jeres behov, og som erhvervskunde kan I nemt lave favoritlister, så det er nemt at genbestille online. Kontakt os for at høre mere om hvordan I kan blive erhvervskunde og hvilke fordele det medbringer.

Kontakt vores emballage konsulent

Hvis du har spørgsmål til vores emballage eller andre produkter, så kontakt vores personale på 98 42 38 00 eller hjkontor@hjkontorcenter.dk. Her kan du få rådgivning og hjælp til hvilket emballage der kan indfri jeres behov. Du kan også besøge os på kontoret eller i vores butik på Virksomhedsvej 2 i Frederikshavn. Her har vi åbent mandag til torsdag kl. 08:00 – 16:00 og fredag kl. 08:00 – 15:30.

Produktkategorier

BØLGEPAP 15 CM X 75 M

Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til tobiash@hjkontorcenter.dk

BØLGEPAP 15 CM X 75 M

Velkommen, hvad handler du som?