MENU

Bliv erhvervskunde Kontakt Om os Kataloger Persondatapolitik Handelsbetingelser Tryksager Support

Vi kan mere end du tror

GRÅ SKUMINDLÆG P2 290 X 175 MM
Moms på priser

Kassefyld

Søg

Prisleje

Prisleje

Mærker

Mærker
  • Bantex (83)
  • Leitz (1)
  • Oxford (158)
GRÅ SKUMINDLÆG P2 290 X 175 MM

Vi sidder klar til at hjælpe

Prisleje

Prisleje

Mærker

Mærker
  • Bantex (83)
  • Leitz (1)
  • Oxford (158)
Sortering

Kasse- og pakkefyld til pakning 

Kassefyld er en populær type emballage, der ofte bruges til at beskytte varer under transport, pakning og opbevaring. Kassefyld kan være lavet af mange forskellige materialer som papir, plastik eller skum. Hos HJ Kontorcenter A/S tilbyder vi almindeligt kassefyld af skum samt bionedbrydeligt fyld. Kassefyld er en vigtig pakningsemballage, fordi det forhindrer skader på varer, som kan risikere at ske på grund af rystelser, stød og andre påvirkninger under transport.

Bionedbrydeligt kassefyld 

Hos HJ Kontorcenter har vi bionedbrydeligt kassefyld, som er produceret af majs samt produceret lige her i Danmark. Det er et miljøvenligt alternativ til det traditionelle kassefyld, da de dette kan nedbrydes i naturen. Ja, vores biofyld kan man faktisk spise. Det er dog ikke noget vi vil anbefale. Det bionedbrydelige kassefyld kan ligeledes nedbringe mængden af affald, da det vil nedbrydes naturligt i naturen, hvis ikke det genbruges.

Emballage til lageret og virksomheden 

Ved HJ Kontorcenter kan man som erhverv nemt få stillet sine emballage eller kassefylds behov. Vores sortiment spænder bredt og dækker papkasser, følgeseddellommer, pakketape, indpakningspapir, poser, paprør og catering emballage. Der findes også andre emballagetyper som kan bruges som kassefyld. Det kan blandt andet være bobleplast eller bølgepap, som også er en populær emballagevarer hos HJ Kontorcenter A/S

Lad os skabe overblik 

Vi tilbyder en gennemgang af dit nuværende emballageforbrug og hjælper med at skabe overblik over dit behov. Det gør vi for vores erhvervskunder, som dernæst kan lave favoritlister på vores hjemmeside, så de nemt kan genbestille og se gamle faktura. Siden 1983 har vi arbejdet for at skabe bedre rammer på arbejdspladser og skabe glade kunder gennem god service og gode produkter. Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe eller har du spørgsmål til kassefyld eller andet emballage, så kontakt os på 98 42 38 00 eller hjkontor@hjkontorcenter.dk. Du kan også besøge os til snak på vores kontor på virksomhedsvej 2 i Frederikshavn. Her kan vi træffes mandag til torsdag kl. 08:00 – 16:00 eller fredag kl. 08:00 – 15:30.

Produktkategorier

GRÅ SKUMINDLÆG P2 290 X 175 MM

Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til tobiash@hjkontorcenter.dk

GRÅ SKUMINDLÆG P2 290 X 175 MM

Velkommen, hvad handler du som?