MENU

Bliv erhvervskunde Kontakt Om os Kataloger Persondatapolitik Handelsbetingelser Tryksager Support

Vi kan mere end du tror

AFFALDSSÆKKE PLAST KLAR RL/10 700X1100 MM 53MY
Moms på priser

Affaldssortering

Søg

Prisleje

Prisleje
Filtre – Vis kun

Mærker

Mærker
  • Bantex (1)
AFFALDSSÆKKE PLAST KLAR RL/10 700X1100 MM 53MY

Vi sidder klar til at hjælpe

Prisleje

Prisleje

Mærker

Mærker
  • Bantex (1)
Sortering

Alt til affaldssortering

At sortere sit affald er blevet et større og større fokuspunkt i vores hverdag, privat og nu også på arbejdspladsen. Fra den 31. december 2022 er det nemlig blevet et krav, at arbejdspladser sorterer husholdningslignende affald. Kravene skal sikre, at vi får et større fokus på affaldssortering – også når vi er på arbejde. Hos HJ Kontorcenter finder du affaldsspande, papirkurve, affaldsstativer, affaldsskilte, affaldsposer og meget andet du kan bruge i din affaldssortering.

Nye affaldssorteringsregler

De nye regler for affaldssortering foreskriver, at det er den erhvervsdrivende som skal sørge for håndteringen af erhvervsaffald. Alle virksomheder er forpligtet til at implementere sortering og bortskaffelse af husholdningslignende affald i 10 affaldstyper, som er metal, madaffald, pap, papir, glas, plast, restaffald, farligt affald, mad & drikkekartoner og tekstiler.

Forskellige virksomheder – forskellige sorteringer

Alle virksomheder er selvfølgelig ikke ens, og derfor er ens sorteringsbehov også forskelligt. Derfor er du også som erhvervsdrivende selv ansvarlig for at kontakte den lokale affaldsaktør og skraldemand, som er godkendt af energistyrelsen. Det er deres ansvar at dokumentere, at der indgået en aftale med en godkendt affaldsaktør. I den aftale, skal der foreligge hvilke plan for hvilke affaldstyper jeres virksomhed skal sortere.

Totalleverandør af alt til kontoret og lageret

Hos HJ Kontorcenter A/S har vi alt hvad din virksomhed skal bruge til kontoret og lageret. Du finder et bredt udvalg af kontorartikler, printere, emballage, palletering, fragt og forsendelse og meget mere.

Kontakt vores specialister

Vores eksperter og kompetente personale er altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål eller forespørgsler, hvad end de måtte være. Kontakt os på 98 42 38 00 eller hjkontor@hjkontorcenter.dk. Du kan også besøge os på Virksomhedsvej 2 i Frederikshavn mandag til torsdag kl. 08:00 – 16:00 og fredag kl. 08:00 – 15:30.

Produktkategorier

AFFALDSSÆKKE PLAST KLAR RL/10 700X1100 MM 53MY

Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til tobiash@hjkontorcenter.dk

HJ Kontorcenter A/S køber Kontor & Papir i Hjørring

AFFALDSSÆKKE PLAST KLAR RL/10 700X1100 MM 53MY

Velkommen, hvad handler du som?