MENU

Bliv erhvervskunde Kontakt Om os Kataloger Persondatapolitik Handelsbetingelser Tryksager Support

Vi kan mere end du tror

BINDEGARN HAMPSEJLGARN 6/6 PH 500 G
Moms på priser

Snor

Søg

Prisleje

Prisleje
Filtre – Vis kun

Mærker

Mærker
  • Mayland (18)
BINDEGARN HAMPSEJLGARN 6/6 PH 500 G

Vi sidder klar til at hjælpe

Prisleje

Prisleje

Mærker

Mærker
  • Mayland (18)
Sortering

Bindegarn til arbejdspladsen

Snor er en enkel, men vigtigt redskab, der spiller en afgørende rolle på et lager eller en arbejdsplads. Den rigtige brug af snor kan bidrage til at forbedre organiseringen, effektiviteten og sikkerheden på arbejdspladsen. Hos HJ Kontorcenter A/S har vi et bredt udvalg af forskellige bindegarn eller snor, som kan bruges til alt fra palletering til pakning og andet.

Et nyttigt redskab

Snor er et alsidigt og nyttigt redskab på et lager eller en arbejdsplads. Ved at udnytte snorens potentiale kan du forbedre organiseringen, effektiviteten og sikkerheden på arbejdspladsen. Brug snor til at organisere inventar, binde varer sammen, opdele områder og sikre transporten. Du kan også bruge snor til at markere farlige områder eller skabe kreative præsentationer. Ved at investere i professionel snor af høj kvalitet og implementere de rette metoder og teknikker kan du maksimere snorens fordele og optimere din arbejdsrutine.

Man skal huske at vælge en snor med de rette egenskaber, som passer til dine specifikke behov. Overvej faktorer som styrke, holdbarhed og fleksibilitet for at sikre, at snoren opfylder dine krav. Ved at bruge snor på en intelligent måde kan du opnå bedre organisering, øget effektivitet og højere sikkerhedsstandarder på dit lager eller din arbejdsplads.

Alt til lageret finder du hos HJ Kontorcenter A/S (H3)

Du finder selvfølgelig alt hvad du skal bruge til lageret hos HJ Kontorcenter A/S. Vi bryster os af, at vi kan være totalleverandør af alt det du skal bruge på lageret som affaldssortering og faremærker. Derudover finder du også et stort sortiment af kontorartikler, kopi og print løsninger, kontormøbler, emballage, elektronik og meget mere.

Hvis du har spørgsmål til et af vores mange produkter, så kontakt os på 98 42 38 00 eller hjkontor@hjkontorcenter.dk. Vores dygtige personale sidder klar til at hjælpe mandag til torsdag kl. 08:00 – 16:00 og fredag kl. 08:00 – 15:30. Du kan også besøge os på Virksomhedsvej 2 i Frederikshavn.

Produktkategorier

BINDEGARN HAMPSEJLGARN 6/6 PH 500 G

Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til tobiash@hjkontorcenter.dk

HJ Kontorcenter A/S køber Kontor & Papir i Hjørring

BINDEGARN HAMPSEJLGARN 6/6 PH 500 G

Velkommen, hvad handler du som?