MENU

Bliv erhvervskunde Kontakt Om os Kataloger Persondatapolitik Handelsbetingelser Tryksager Support

Vi kan mere end du tror

BATTERI DURACELL PLUS AA 4 STK LR6 1.5V PK/4STK.
Moms på priser

Duracell er verdens førende producent af højtydende alkaline batterier, specialbatterier og genopladelige batterier. Siden grundlæggelsen tidligt i 1940’erne har virksomheden skabt et ikonisk brand inden for personlig strømforsyning, og verden sætter sin lid til de kompakte batterier med høj ydeevne. I hjertet af det hele finder man Duracell-kaninen.

Du finder vores udvalg herunder

BATTERI DURACELL PLUS AA 4 STK LR6 1.5V PK/4STK.

Prisleje

Prisleje

Mærker

Mærker
  • Durable (1)
  • NAGA (211)
  • TWINCO (16)

Papirstørrelse

Papirstørrelse
  • Andre størrelser (1)
Søg

Duracell

Duracell er en globalt anerkendt producent af batterier, der er kendt for deres pålidelige energiprodukter. Deres sortiment af batterier giver dig den kraft, du har brug for, til at holde din elektronik kørende i lang tid.

Duracell’s batterier er designet til at levere langvarig strøm til en bred vifte af enheder, herunder fjernbetjeninger, lommelygter, legetøj og elektroniske apparater. Deres produkter er kendt for at være holdbare og pålidelige, hvilket giver dig tryghed i brugen af dine elektroniske enheder.

Uanset om du har brug for engangsbatterier til kortsigtet brug eller genopladelige batterier til langvarig ydeevne, tilbyder Duracell de rette løsninger. Deres produkter er kendt for at opretholde en konstant strøm og for at minimere risikoen for lækage.

Duracell’s engagement i bæredygtighed og miljøansvarlighed gør dem til et valg for forbrugere, der ønsker at reducere affald og bevare energiressourcer.

Opdag kvaliteten og pålideligheden af Duracell’s batterier ved at besøge HJ Kontorcenter A/S i dag og udforske vores udvalg af Duracell-energiprodukter. Giv din elektronik den energi, den fortjener, med Duracell som din pålidelige energipartner.

Produktkategorier

BATTERI DURACELL PLUS AA 4 STK LR6 1.5V PK/4STK.

Udfyld felterne nedenunder for at modtage vores nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev igen, ved at klikke på “Afmeld nyhedsbrev” i bunden af vores nyhedsbreve. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til tobiash@hjkontorcenter.dk

BATTERI DURACELL PLUS AA 4 STK LR6 1.5V PK/4STK.

Velkommen, hvad handler du som?